Η κόρη της Kate Moss έγινε 16 και μόλις υπέγραψε το πρώτο της beauty συμβόλαιο!

Όταν η μαμά σου είναι top model είναι σχεδόν αναπόφευκτο να πάρεις κι εσύ τον ίδιο δρόμο. Όχι μόνο γιατί έχεις προτού καλά- καλά γεννηθείς όλες τις κατάλληλες επαφές, αλλά γιατί είναι γραμμένο και στο DNA σου: είσαι (λογικά!) εξίσου όμορφη με τη μαμά σου.

Το είδαμε να συμβαίνει με την Kaia Gerber, κόρη της Cindy Crawford, και τώρα το σκηνικό επαναλαμβάνεται με την Lila Moss, κόρη της Kate Moss.

Η Lila (σαν να την ξέρουμε προσωπικά) έγινε μόλις 16 και υπέγραψε κιόλας το πρώτο της συμβόλαιο ομορφιάς με τον Marc Jacobs (ακριβώς όπως είχε συμβεί και με την Kaia Gerber).

Η ίδια ανέβασε την παραπάνω φωτό στο ολοκαίνουργιο instagram της που έχει μόλις τρεις φωτογραφίες και 15k followers και έγραψε: “Είναι τιμή μου να είμαι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Marc Jacobs Beauty!”. Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και στον δικό του λογαριασμό ο Marc Jacobs ο οποίος διηγήθηκε όλο το story της γνωριμίας τους: “Όταν γνώρισα την Lila Moss για πρώτη φορά το 2008 ήμουν διακοπές στην Ίμπιζα και πήγαμε όλοι μαζί στην Formentera, οικογένεια και φίλοι. Σε ηλικία έξι ετών η Lila είχε έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα και η ομορφιά της ήταν ξεκάθαρη. Την επόμενη φορά που είδα την Lila ήταν το 2011 στον γάμο της Kate, όπου ο χαρακτήρας της ήταν ακόμη πιο δυναμικός και η ομορφιά της μεγαλύτερη. Τον περασμένο Ιούλιο η μητέρα της την έφερε στο στούντιο για να φωτογραφίσουμε την καμπάνια Marc Jacobs beauty με τον David Sims. Ήταν κάπως σουρεάλ να έχω στο στούντιο την Kate μαζί με την Lila γιατί αυτό μου ξυπνούσε μνήμνες από το παρελθόν και εκείνη την φορά που πρωτογνώρισα την Kate σε ηλικία 18 ετών για ένα casting στο show του Perry Ellis. Η ομορφιά της Lila, η ηρεμία της, η υπομονή και η καλοσύνη της έκαναν αυτό το project πολύ πιο ξεχωριστό από ότι θα μπορούσα να φανταστώ. Σε κάθε look που φωτογραφίζαμε εκείνη έμπαινε μέσα σε κάθε χαρακτήρα αβίαστα! Ευχαριστώ Lila που ήσουν μέρος αυτού του πολύ ξεχωριστού project για μένα!”.

https://www.instagram.com/p/BoMmR1shuGB/?utm_source=ig_embed

Το προηγούμενο πρόσωπο της καμπάνιας Marc Jacobs Beauty ήταν η Kaia Gerber η οποία πλέον είναι πρόσωπο του Yves Saint Laurent Beauty.

 

Read More

And More