Η Kristen Stewart έβαψε τα μαλλιά της ένα χρώμα που θα θες κι εσύ!

Η Kristen Stewart είναι it girl! Και η κάθε της επιλογή επιβεβαιώνει τον λόγο. Όπως, ότι λίγες μέρες πριν έβαψε τα μαλλιά της στο πιο stylish χρώμα που θα θες να αντιγράψεις κι εσύ. Πρόκειται για ένα ξανθό πλατινέ στο οποίο μας σύστησε στο δείπνο που δόθηκε στο Sunset Tower Hotel του Hollywood από τον οίκο Chanel και με αφορμή το λανσάρισμα του ολοκαίνουριου Chanel No5 L’Eau.

Όμως, δεν έμεινε μόνο στη βαφή αλλά προχώρησε και στο κούρεμα αφού τα μαλλιά της ήταν αρκετά πιο κοντά και αρκετά πιο edgy από την τελευταία φορά. Επίσης, στοιχηματίζω πως αν δεν ήταν αυτή η huge αλλαγή θα σχολιάζονταν πολύ και το make up της ηθοποιού που είναι μούσα του οίκου Chanel από το 2013. Εδώ την βλέπουμε ξανά με κόκκινη λεπτομέρεια στα μάτια της και όχι τυχαία, αφού η τελευταία καμπάνια στην οποία πρωταγωνίστησε είχε τίτλο Le Rouge Collection no 1 και όπως υποψιάζεσαι το θέμα είναι το κόκκινο!

Λοιπόν, πώς σου φαίνονται τα νέα μαλλιά της Kristen Stewart;
Bonus info: κάνε κλικ εδώ και δες όλους τους τρόπους που μπορείς να φορέσεις την κόκκινη σκιά στα μάτια και να μην δείχνεις υπερβολική!

Read More

And More