Η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί στο νέο Balenciaga άρωμα! Το καλύτερο; Σου έχουμε backstage video!

Ένας λόγος που λατρεύω αυτή την δουλειά είναι διότι περνάω από όλα τα στάδια της δημιουργίας ενός προϊόντος. Από το στάδιο Α που είναι η φήμη ότι θα κυκλοφορήσει το τάδε προϊόν μέχρι το στάδιο Ω που είναι το προϊόν όταν φτάνει στα χέρια μου! Και μόλις ολοκλήρωσα την αποστολή μου για το ολοκαίνουριο άρωμα του οίκου Balenciaga με τον εμπνευσμένο τίτλο Florabotanica.

Να σου θυμίσω ότι για το συγκεκριμένο άρωμα σου είχαμε γράψει από τον περασμένο Ιούνιο, δηλαδή εδώ. Τότε είχε πρωτοκυκλοφορήσει η είδηση ότι ο οίκος Balenciaga ετοιμάζει άρωμα και ότι πρωταγωνίστρια της καμπάνιας θα είναι η Kristen Stewart η οποία μάλιστα είχε δηλώσει στο WWD ότι δεν φοράει αρώματα και ότι αν δεν της άρεσε πραγματικά δεν θα μπορούσε να το υποστηρίξει καθώς δεν είναι καλή στα ψέμματα!

Εν τω μεταξύ προέκυψαν πολλά…

Η Kristen Stewart πρόλαβε να χωρίσει με τον Robert Pattinson, οι photos της με τον σκηνοθέτη έκαναν τον γύρο του κόσμου, κάποιοι έγραψαν και αναλήθειες ότι διακόπτεται η συνεργασία της με τον οίκο, έπειτα το πήραν πίσω, εν τω μεταξύ τo ζευγάρι τα ξαναβρήκε (pff!) και έζησαν αυτοί καλά!

Και φτάνουμε στο άρωμα…


… Το οποίο είναι και αυτό που αφορά άμεσα την στήλη! Το Florabotanica είναι ένα άρωμα… αλλιώς! Για την ακρίβεια, σου παίρνει το μυαλό! Και όπως είπε η Kristen Stewart στο video που θα δεις παρακάτω “μυρίζεις υπέροχα αλλά είναι μια μυρωδιά τόσο φυσική σαν να μην φοράς τίποτα! Αλλά στην πραγματικότητα φοράς!”. Αυτό ακριβώς είναι που λατρεύω κι εγώ στο ολοκαίνουριο Florabotanica!

Και το beauty δώρο σου για σήμερα: πάτησε play και απόλαυσε το video με την backstage φωτογράφιση για την καμπάνια του Florabotanica με τον εκπληκτικό Steven Meisel.

Σημαντική σημείωση: το άρωμα κυκλοφορεί μέσα Νοεμβρίου!

Read More

And More