Η Kylie Jenner δημιούργησε το τέλειο nude κραγιόν!

Ένα από τα δυσκολότερα tasks στην ομορφιά είναι το να βρεις το τέλειο nude κραγιόν (μαζί με το να βρεις την τέλεια κρέμα- την αντηλιακή που δεν είναι λιπαρή- το σαμπουάν που σταματάει τα μαλλιά από το να λαδώνουν). Αλλά να που η Kylie Jenner που είναι ο άνθρωπος που δικαιούται να έχει την περισσότερη γνώμη σε ό,τι έχει να κάνει με κραγιόν μόλις δημιούργησε για εμάς ένα!

PAUSE: Ok! Το για εμάς είναι σχετικό! Μιλάμε για τα Lip Kit της Kylie Jenner που γίνονται sold out μέχρι να πεις Lip (ούτε καν kit)!

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, είχε ανακοινώσει ότι ετοιμάζει τρεις ολοκαίνουριες αποχρώσεις κραγιόν και πριν λίγες ώρες μας σύστησε μια από αυτές τις τρεις. Και όπως είπε και η ίδια είναι το πιο τέλειο nude που φόρεσε ποτέ!

Και λίγο αργότερα, η Kylie που κατέχει απόλυτα το παιχνίδι των social, ανέβασε δύο ακόμη photo που έδειχνα το νέο της κραγιόν με όνομα Exposed να συγκρίνεται με κάποια άλλα κραγιόν. Έτσι, για να μας αποδείξει και στην πράξη ότι το Exposed δεν είναι ένα ακόμη nude που έφτιαξε για τη συλλογή της!

Παρακάτω το Exposed συγκρίνεται με το Dolce…


Αλήθεια, εσύ έχεις βρει το τέλειο nude; Κι αν ναι, ποιο είναι; Έλα να ανοίξουμε αυτή την τερααααστια συζήτηση!

Read More

And More