Η Kylie Jenner ετοιμάζει και νέο beauty brand! Αυτή τη φορά για τα μαλλιά!

Είναι ξεκάθαρο ότι η Kylie Jenner δεν επρόκειτο να σταματήσει στο πρώτο δισεκατομμύριο που έβγαλε προτού καλά καλά φτάσει τα 20. Αφού, λοιπόν, ξεκίνησε την αυτοκρατορία της το 2015 με τα Kylie Cosmetics και αυτά τα περιβόητα υγρά κραγιόν που μεταμορφώνονταν στο απόλυτο ματ, πέρασε στα Kylie Skin, μια σειρά αφιερωμένη στο skincare. Και τώρα, μάντεψε!

Η έχω-τόσα-λεφτά-που-δεν-θα-βγάλεις-σε-δέκα-ζωές Kylie επανέρχεται με ένα ολοκαίνουργιο brand, τα Kylie Hair. Όπως υποψιάζεσαι πρόκειται για μια εταιρία ομορφιάς με προϊόντα μαλλιών της οποίας το όνομα κατατέθηκε τον Μάιο του 2019 και εγκρίθηκε στις 6 Φεβρουαρίου. Άρα, είναι πολύ πιθανόν να δούμε το brand να κυκλοφορεί πολύ νωρίτερα από ότι περιμέναμε.

Τα πρώτα πράγματα που γνωρίζουμε σχετικά με το brand μαλλιών της Kylie Jenner είναι πως θα περιέχει σαμπουάν, conditioner, μάσκες μαλλιών, dry shampoo, spray και, last but not least, βαφές μαλλιών!

Κι ενώ η Kylie Jenner δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επί του θέματος, το πιθανότερο είναι να δούμε να συμβαίνει το Kylie Hair τα οποία, πολύ πιθανόν, να έχουν και κάποια ανατρεπτικά χρώματα σε βαφές, όπως τα neon ή τα pastel που είναι signature επιλογές της μικρότερης από τις αδερφές Kardashian/Jenner.

 

Read More

And More