Η Kylie Jenner έβαλε σε έκπτωση το κραγιόν της πρώην κολλητής της μετά το σκάνδαλο!

Δεν υπάρχει εβδομάδα χωρίς κάποιο σκάνδαλο- νέο από την οικογένεια Kardashian. Την εβδομάδα, λοιπόν, που αφήνουμε πίσω μας συνέβη το εξής: ο σύντροφος της Khloe Kardashian την απάτησε με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Μέχρι αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές, η οικογένεια δεν έχει τοποθετεί επίσημα, αλλά το έκανε ένα… κραγιόν. Η μετάφραση είναι η εξής: η Kylie Jenner παλιότερα είχε αποφασίσει να ονομάσει ένα κραγιόν της Jordy, προφανώς από την πρώην κολλητή της. Εδώ και λίγες ώρες το κραγιόν αυτό έχει μπει σε έκπτωση ενώ στο site προτείνεται να το αγοράσεις μαζί με το μολύβι χειλιών Trouble Maker.

Πάντως, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο αμερικάνικο People, “η Kylie ήθελε πάντα να έχει κοντά της την Jordyn και φαίνεται πως δεν είναι σίγουρη τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις αλλά φαίνεται σχεδόν απίθανο να την κρατήσει στη ζωή της. Η Jordyn ήταν σαν αδερφές με την Kylie!”. Να, όμως, που ανάμεσα στο σαν αδερφές και το αδερφές η δεύτερη είναι αυτή που υπερτερεί!

 

Read More

And More