Η Kylie Jenner έβαψε τα μαλλιά της στο χρώμα της τελευταίας της συλλογής!

Οι προηγούμενες μέρες ήταν γεμάτες εξόδους, διακοπές και cocooning. Οπότε, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, μπορεί να έχασες αυτό το info: λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου η Kylie Jenner αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και να υποδεχτεί την νέα χρονιά με ολοκαίνουργιο beauty look.

Βήμα ένα, λοιπόν: έβγαλε τα extensions. Βήμα δύο: έβαψε τα μαλλιά της στο χρώμα της τελευταίας της συλλογής. Και αν είσαι διαβασμένη σε θέματα ομορφιάς έχεις φανταστεί ήδη την Kylie Jenner με το νέο της χρώμα μαλλιών. Αν όχι, επίτρεψέ μου αυτή τη μικρή παρένθεση: η τελευταία συλλογή των Kylie Cosmetics κυκλοφόρησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και είχε ως βασικό του χρώμα το γαλάζιο. Η συλλογή λεγόταν Snow Angel και παρακάτω μπορείς να πάρεις μια γεύση (σε περίπτωση που… ζεις κάτω από μια πέτρα και δεν είχες ακούσει ποτέ γι’αυτή τη συλλογή!).

https://www.instagram.com/p/Bq_mUDyn-U-/

Λίγο καιρό μετά, η Kylie εμφανίστηκε με αυτά τα μαλλιά!

https://www.instagram.com/p/BsB4kwZHwVx/

Μπορεί να είμαστε καχύποπτες, αλλά με δεδομένο ότι οι Kardashian/Jenner δεν κάνουν τίποτα τυχαία, μήπως το τόσο γαλάζιο θέλει κάτι να μας πει; Όπως, ότι εκτός από την Kim περιμένει παιδί και η Kylie; Και μάλιστα αγόρι; Ή μήπως αποτελεί απλώς μια χρωματική εμμονή αντίστοιχη με αυτή που έχει αποκτήσει η Kendall Jenner με το πράσινο;

Ο χρόνος θα  δείξει! Ή… δεν θα δείξει!

 

Read More

And More