Η Kylie Jenner μας δείχνει ξανά τα φυσικά της μαλλιά και πλέον είμαστε σίγουρες: μας αρέσει πιο πολύ έτσι!

Η καραντίνα έχει αναγκάσει ακόμη και τις πλουμιστές αδερφές Kardashian/Jenner να αφαιρέσουν από πάνω τους τα πολλά, πολλά και να εμφανίζονται στα stories και στα post τους στο instagram όπως ακριβώς είναι: με τα φυσικά τους μαλλιά, χωρίς μακιγιάζ (τα φίλτρα δεν πιάνονται) και το τελευταίο που περιμένουμε να κάνουν είναι να αφαιρέσουν και τo gel από τα νύχια τους.

Ο πρόλογος για να καταλήξω στο τελευταίο post που ανέβασε η Kylie Jenner και στο οποίο μας δείχνει τα φυσικά της μαλλιά, ή έστω τα μαλλιά της χωρίς extensions και με άβαφη ρίζα, καθώς στα μήκη το χρώμα δεν είναι τοκ φυσικό της.

https://www.instagram.com/p/B-eZk1ChWzd/

“Chilling vibes” έγραψε η Kylie Jenner κάτω από αυτό το φίλτρο που φαίνεται πως είναι το αγαπημένο της. Να σου θυμίσουμε πως η τελευταία limited edition συλλογή των Kylie Cosmetics ήταν αφιερωμένη στην κόρη της, Stormi, ενώ στο packaging κυριαρχούσαν οι πεταλούδες.

Επιστρέφοντας στο θέμα μας που είναι τα μαλλιά της Kylie Jenner χωρίς extension να πούμε πως μας αρέσουν πολύ και πως χωρίς όλα αυτά τα μαλλιά η Kylie μοιάζει πιο κοντά στην πραγματική της ηλικία. Εσύ τι λες;

 

Read More

And More