Η Kylie Jenner σχεδόν γυμνή για να διαφημίσει το νέο της κραγιόν! Τι χρώμα είναι!

Στις 16 Ιουνίου, που σημαίνει σε μια μέρα από τώρα, η Kylie Jenner θα κυκλοφορήσει το επόμενό της Lip Kit. Και αυτό το Lip Kit έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται πολύ πριν καλά- καλά φτάσει στα χέρια όσων προλάβουν και πριν καλά- καλά γίνει sold out (στοίχημα!).

Και έχει αρχίσει να συζητιέται:

α) λόγω απόχρωσης
β) γιατί η Kylie είπε να του κάνει ένα promo κάπως… γυμνή. Κά-πως

Το νέο κραγιόν της Kylie Jenner, λοιπόν, είναι μαύρο και η πρώτη επικοινωνία έγινε όταν η Kylie ανέβασε μια σειρά από δικές της photos που την δείχνουν με μαύρο κραγιόν στα χείλη που στην πραγματικότητα δεν είναι κραγιόν αλλά… eyeliner όπως είπε η ίδια. Για την ακρίβεια, είπε: “Για πάντα μαύρα χείλη! Για την ακρίβεια συνήθιζα να φοράω μαύρο eyeliner όταν δεν ήταν τόσο εύκολο να βρω ματ μαύρο κραγιόν!”.


Εν τω μεταξύ, για να ενισχυθεί αυτό το… promo tour, photo της Kylie με τα μαύρα χείλη ανέβασε και η Kris Jenner γράφοντας πόσο περήφανη είναι…


… Ενώ, τέλος, η Kylie ανέβασε μια ultra sexy photo με το χαρακτηριστικό λευκό βρεγμένο μπλουζάκι- φαντασίωση κάθε αγοριού εκεί έξω, και κάπου εκεί τα μαύρα χείλη της τα οποία τελικά είναι τα τελευταία που προσέχεις!

Ερώτηση: θα φορούσες/ φοράς μαύρο κραγιόν;

Read More

And More