Η Kylie Jenner συνεργάζεται με τον οίκο Balmain για μια σειρά καλλυντικών που θέλουμε να αποκτήσουμε οπωσδήποτε!

Όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχουν τα Kylie Cosmetics δεν έχω ζηλέψει μισό κραγιόν και δεν έχω επιχειρήσει να κάνω ποτέ add to basket σε οποιοδήποτε limited edition λανσάρισμα- απόρροια συνεργασίας της Kylie Jenner με τις αδερφές τις ή οποιονδήποτε άλλο. ΑΛΛΑ αυτή η συνεργασία ήρθε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

Το νέο είναι ότι η Kylie Jenner συνεργάζεται με τον οίκο Balmain και συγκεκριμένα τον κολλητό της φίλο Olivier Rousteing και από κοινού πρόκειται να κυκλοφορήσουν την συλλογή καλλυντικών Kylie X Balmain.

“Ανέκαθεν ήμουν τεράστια fan της δουλειάς που έκανε ο Olivier για τον οίκο Balmain. Τα σχέδιά της είναι τόσο μοναδικά και όποτε φοράω κάποιο από τα ρούχα του νιώθω όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αυτό ακριβώς ήθελα να αισθάνονται και οι δικοί μου fan όταν φοράνε τα Kylie Cosmetics!”, είπε.

Βεβαίως, ένα τόσο μεγάλο project δεν είναι κάτι που συμβαίνει από τη μια στιγμή στην άλλη! “Ένα χρόνο περίπου πριν ο Olivier κι εγώ αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε από κοινού μια απίστευτη συλλογή μακιγιάζ η οποία θα χρησιμοποιούνταν στο fashion show του οίκου στο πλαίσιο του Paris Fashion Week και της εβδομάδας μόδας για την σεζόν Spring Summer 2020. Είναι, λοιπόν, μεγάλη μου τιμή να συνεργάζομαι με τον Olivier και να δημιουργήσω για εκείνον το makeup look των μοντέλων του show!”, συμπλήρωσε η ίδια.

Η συλλογή αποτελείται από το High Gloss στην απόχρωση Model Behavior, ένα Lip Kit (αποτελείται από το Paris Matte Liquid Lipstickκαι το Paris Lip Liner) και την KyShadow Palette. Όσο για το πού και πότε θα τα βρεις; Σημείωσε: 27 Σεπτεμβρίου στο www.kyliecosmetics.com

 

 

 

Read More

And More