Η Kylie Jenner βάζει το πρόσωπό της στις συσκευασίες της νέας της συλλογής για τα 21α γενέθλιά της!

Η Kylie Jenner δεν το πιστεύει ότι κλείνει τα 21 κι εγώ δεν πιστεύω στα αυτιά μου! Αλλά ας εκτελέσω το καθήκον μου ως beauty editor και ας κάνω focus στη νέα συλλεκτική συλλογή των Kylie Cosmetics, η οποία είναι η τρίτη κατά σειρά (η πρώτη ήταν όταν έκλεισε τα 19 και μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια η Kylie έγινε billionaire!).

Η Kylie Jenner, λοιπόν, η οποία απέκτησε το δικό της φίλτρο στο instagram (δες εδώ) επικοινώνησε την νέα της σειρά μέσα από μια… σειρά (!) insta stories η οποία ξεκινούσε ως εξής: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνομαι 21! Αυτή είναι ξεκάθαρα η πιο προσωπική συλλογή που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Ελπίζω να σας αρέσει. Οι συλλεκτικές συλλογές για τα γενέθλιά μου είναι πολύ ξεχωριστές για μένα!”.

https://www.instagram.com/p/Bl6V0sBjK7B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Γιατί αυτή η συλλογή είναι η πιο… προσωπική για εκείνη; Γιατί είναι η πρώτη φορά που η Kylie βάζει το πρόσωπό της στο packaging. Η συλλογή αποτελείται από έξι ματ κραγιόν στις συσκευασίες των οποίων υπάρχει το πρόσωπο της Kylie με ξανθά μαλλιά, αλλά αυτό που θα δεις όταν ανοίξεις το κουτάκι είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό: κάθε κραγιόν έχει την δική του ζωγραφιά και πιο συγκεκριμένα ένα ζωγραφιστεί με έξι νέον χρώματα σε σχήματα ενώ το αποτέλεσμα θυμίζει κονφετί. Όσον αφορά τις νέες αποχρώσεις είναι οι: Rager (καρπουζί), Birthday Behavior (έντονο κόκκινο), Glam (ροζ- φούξια), August (ροζ- nude), Rumor (κόκκινο) και Flirtini (τριανταφυλλί).

Όσον αφορά το star προϊόν της #21collection είναι η παλέτα Sipping Pretty η οποία αποτελείται από 21 αποχρώσεις σε διαφορετικές υφές.

https://www.instagram.com/p/Bl6xx6xFEFD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Το επίσημο λανσάρισμα θα γίνει στις 6 Αυγούστου εδώ και είναι σίγουρο πως μέχρι τις 10 οπότε και είναι τα γενέθλια της Kylie, δεν θα έχει μείνει ούτε σκόνη από την σκιά.

 

Read More

And More