Η Kylie Jenner βγάζει το πρώτο της αντηλιακό προσώπου και οι fan το έχουν λατρέψει ήδη! Να γιατί!

Κάθε χρόνο η Kylie Jenner έχει για εμάς ένα huge λανσάρισμα το οποίο μας κάνει να αδημονούμε. Πέρυσι αυτό το λανσάρισμα ήταν το Coconut Body Scrub και το αντίστοιχο Body Lotion αλλά και το Broad Spectrum SPF30 Oil, ένα αντηλιακό λάδι σώματος.

Φέτος, η Kylie Jenner ολοκληρώνει την αντηλιακή προστασία και το καλοκαιρινό skincare με ένα νέο λανσάρισμα που ενώ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη έχουν λατρέψει οι fan της! Πρόκειται για το πρώτο αντηλιακό προσώπου από την Kylie Skin το οποίο έχει κάποια χαρακτηριστικά που όλοι αναζητούμε στο αντηλιακό μας, γι’αυτό και μετρά ήδη τόσους fan!

“Σας παρουσιάζω το αόρατο Broad Spectrum SPF40 Face Sunscreen. Αυτή η άχρωμη φόρμουλα είναι το ολοκαίνουργιο, τελευταίο βήμα στην καθημερινή σας ρουτίνα το οποίο προστατεύει, ενυδατώνει και είναι το τέλειο primer για makeup σας!”, είπε η Kylie Jenner στο instagram ενώ ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο μοιράζεται μαζί μας την πολύ λαχταριστή υφή του.

https://www.instagram.com/p/CCMDYWEHu-Z/

Τα comments τόσο κάτω από αυτό το video όσο και κάτω από post που ανέβηκαν στον λογαριασμό Kylie Skin στο instagram ήταν άπειρα, ενώ οι περισσότεροι σχολίασαν την διάφανη υφή του που, όπως είπαν, δεν αφήνει καθόλου αυτό το λευκό χρώμα που αφήνουν τα αντηλιακά.

https://www.instagram.com/p/CCQ8PlMh6B9/

Όσο για τα συστατικά του, αν και δεν έχει αναφερθεί κάτι αναλυτικά για τη σύνθεση, στα χαρακτηριστικά είναι ότι το συγκεκριμένο αντηλιακό είναι απόλυτα ασφαλές για τις θάλασσες και πως είναι Non-Comedogenic ή, αλλιώς, μη φαγεσωρογόνο που σημαίνει πως δεν φράζει τους πόρους άλλα είναι απόλυτα ασφαλές και για τις λιπαρές επιδερμίδες!

Last chance info: το νέο αντηλιακό της Kylie θα είναι διαθέσιμο στο επίσημο site στις 9 Ιουλίου και έχουμε περιέργεια να δούμε μέσα σε πόσο διάστημα θα γίνει sold out.

 

Read More

And More