Η Lady Gaga ξόδεψε 650 ευρώ σε θεραπεία για το πρόσωπο! Όλα τα info εδώ!

Όταν είσαι η Lady Gaga το να ξοδέψεις 650 ευρώ είναι το τίποτα. Αλλά να που έχω αντίλογο! Γιατί α) η Lady Gaga δεν μας δείχνει σχεδόν ποτέ το πρόσωπό της και β) τις ελάχιστες φορές που αποφασίζει να το κάνει τα ρούχα της είναι τόσο εκκεντρικά και flashy που πραγματικά, κανείς δεν προσέχει το πρόσωπο! Anyways, οι λεπτομέρειες για την θεραπεία που της κόστισε όσο δύο ενοίκια δικά μας (ή έστω ενάμιση!) είναι οι εξής:

Στο Hollywood υπάρχει μια αισθητικός- δερματολόγος, η Tracie Martyn και πίνουν νερό στ’ όνομά της όλοι οι stars του Hollywood με πρώτη και καλύτερη την Kate Winslet. Αυτή την αισθητικό, λοιπόν, επισκέφτηκε η Lady Gaga για να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της με αφορμή τα γενέθλιά της.

Ο φακός των paparazzi, την εντόπισε λοιπόν, έξω από το ινστιτούτο αισθητικής της Tracie Martyn όπου πήγε να κάνει την διάσημη θεραπεία των stars, την Red Carpet Facial with Martyn.

Extra hint: η θεραπεία κάνει ανόρθωση, αντιγήρανση και δίνει λάμψη με LED, διαρκεί μια ώρα και κοστίζει 450 δολάρια. Η Lady Gaga πήγε δύο φορές.

Extra extra hint: το 2011 μιλώντας στο βρετανικό Elle για το μυστικό της τόσο λαμπερή επιδερμίδας της η ίδια είχε απαντήσει: “Το μυστικό μου είναι οι οργασμοί! Οι πολλοί οργασμοί!”.

Read More

And More