Η Lucy Boynton μας δίνει ένα εξαιρετικό μάθημα για το πώς να βάψουμε τα μάτια μας όταν φοράμε μάσκα!

Το combo μάσκα Χ ομορφιά έχει πολύ ενδιαφέρουσες προεκτάσεις. Στο μακιγιάζ αυτό σημαίνει ότι δεν έχει νόημα να φοράς κραγιόν αφού κανείς δεν το βλέπει (εκτός αν για σένα έχει νόημα, οπότε… go for it!) και τα μάτια είναι αυτά που κλέβουν την προσοχή. Το μήνυμα; Πρέπει να φροντίζεις τα φρύδια σου, κάποιοι λένε ότι πρέπει να ρίξουμε την… δοσολογία στο botox γιατί το μέτωπο πρέπει να ανακτήσει τις εκφράσεις του (εδώ σου γράψαμε ήδη για το μασάζ που είναι το νέο botox) και, last but not least, οι σκιές, τα eyeliner καθώς και οποιοδήποτε προϊόν για το μακιγιάζ των ματιών ανακτά τις δυνάμεις του.

Μάλιστα, σε σχέση με το μακιγιάζ των ματιών, μπορείς να το πας όπου εσύ θες και αν αντιμετωπίζεις το makeup ως μέσο έκφρασης, να το απογειώσεις! Αυτό έκανε η ηθοποιός Lucy Boynton που μαζί με την προσωπική της makeup artist, Jo Baker επέστρεψαν δυναμικά!

 

“Αυτό το μακιγιάζ δημιουργήθηκε πραγματικά μέσα σε δύο λεπτά αφού κάναμε οι δυο μας μια συζήτηση για μελλοντικά σχέδια”, είπε η makeup artist στην αμερικάνικη Vogue και συνέχισε: “Τίποτα δεν φωνάζει πιο δυνατά από το neon ροζ χρώμα και το τραβηγμένο eyeliner που πηγαίνει προς τον ουρανό μέσα από τα φρύδια σου. Γιατί όχι; Σε μια χρονιά γεμάτη όρια και εμπόδια αυτό το μακιγιάζ αντιπροσωπεύει τη νέα αυγή, ένα νέο κεφάλαιο και τις ατελείωτες δυνατότητες του επόμενου. Συμφωνώ απόλυτα με την Lady Gaga που είπε “Έρχεται μια εποχή της αναγέννησης της δημιουργικότητας!”. Και για όλες εμάς τις beauty addict η δημιουργικότητα περνάει από το μακιγιάζ!

Last chance info: Αν το neon eyeliner σου φαίνεται πολύ τολμηρή επιλογή, ξεκίνησε από τις γενναίες δόσεις μάσκαρα σε άνω και κάτω βλεφαρίδες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

L U C Y • B O Y N T O N Uplifting high liner…. on bright bird #lucyboynton cos #pink makes us happy!! #flamingowings #neonpink #future #feelings #bright #bird #makeupartist #ready We can’t wait to create !! 2min #makeup by me #jobakermakeupartist #welovecoco LE VOLUME RÉVOLUTION DE CHANEL MASCARA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JO BAKER (@missjobaker) στις

 

Read More

And More