Η Lucy Hale μόλις αποκάλυψε το μυστικό της για τέλεια φρύδια!

Από τότε που μπήκε στην ζωή μας η Cara Delevingne τα παχιά φρύδια έγιναν τάση. Ευτυχώς, γιατί τα παχιά φρύδια είναι και θα παραμένουν δείγμα νεότητας (αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές και είσαι στην εφηβεία, μην-πειράξεις-τα-φρύδια-σου-ποτέ!).

Αλλά δεν είναι μόνο η Cara Delevingne που έχει πλούσια, πυκνά, super λαχταριστά φρύδια! Είναι πολλές ακόμη. Είναι και η Lucy Hale που είναι μια από τις αγαπημένες μου! Η ίδια μάλιστα αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας το beauty μυστικό των πλούσιων φρυδιών της.

Η Lucy Hale, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία με τον μπαμπά της και έγραψε (μεταξύ άλλων): “αν αναρωτιέστε από πού έχω πάρει τα φρύδια μου!”.

Πριν βιαστείς να πεις ότι ξόδεψες τον χρόνο σου για να διαβάσεις ένα άρθρο που λέει το αυτονότητο, ότι δηλαδή το DNA είναι το Α και το lifestyle το Ω (αν έκανε τσιμπιδάκι προφανώς δεν θα είχε αυτά τα φρύδια) να σου πω ότι τα serum φρυδιών δεν είναι ένα προϊόν marketing αλλά κάνουν ουσιαστική δουλειά! Αν θέλεις, λοιπόν, πυκνά φρύδια θα πρέπει να εφοδιαστείς με ένα τέτοιο προϊόν και να εξοπλιστείς με μπόλικη υπομονή ώστε να αφήσεις τα φρύδια σου να μεγαλώσουν! Εδώ, μπορείς να διαβάσεις το δικό μου review από τα παλιά όταν είχα αποφασίσει να σταματήσω να βγάζω τα φρύδια μου!

LAST CHANCE INFO: Αν ψάχνεις serum φρυδιών σου προτείνω το Brow-Vo Conditioning Primer της Benefit! Το πρότεινα στην αδερφή μου όταν έκλεισε ραντεβού για φρύδια και της τα… παράβγαλαν (beauty όρος όταν το παρακάνεις με το βγάλσιμο των φρυδιών σου) και έμεινε ενθουσιασμένη. Το βρίσκεις στα Sephora, κοστίζει €33.50 αλλά σου κάνει απόσβεση!

Read More

And More