Η MAC στα Special Olympics! Δες backstage photo από το μακιγιάζ των stars!

1.225 άτομα, 25 διαφορετικά looks, ένα μεγάλο event! Ο λόγος για την τελετή έναρξης των Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και την MAC η οποία ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου το μακιγιάζ.

Το concept του μακιγιάζ και άλλες backstage λεπτομέρειες!

Γύρω από το ταξίδι του Οδυσσέα -που ήταν το concept όλης της τελετής- βασίστηκε η έμπνευση για τη δημιουργία του μακιγιάζ των χορευτών βασισμένα στα στοιχεία της φύσης, Θάλασσα, Ουρανός, Ήλιος και Γη.
Στο green room του Καλλιμάρμαρου Σταδίου περισσότεροι από 150 celebrities, Oλυμπιονίκες και επίσημοι Καλεσμένοι αφέθηκαν στα χέρια των make up artists της MAC, ανάμεσα στους οποίους οι Stevie Wonder, Vitorrio Grigolo, Στέφανος Κορκολής, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώργος Καπουτζίδης, Maria Menounos, και άλλοι Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες που στήριξαν τους Αγώνες.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης Καλλιτεχνικός Διευθυντής της MAC και αγαπημένος του TLIFE (δες εδώ τα tips που έχει εκμηστυρευτεί αποκλειστικά σε εμάς) είχε την ευθύνη του make up των παρουσιαστών της βραδιάς Vanessa Williams και Μάριου Φραγκούλη.

Η εταιρεία μακιγιάζ MAC και όλοι οι εργαζόμενοι της, επικροτούν τη δύναμη της θέλησης των αθλητών που δίνουν το δικό τους αγώνα για συμμετοχή στη χαρά, το σεβασμό, την αποδοχή και πάνω από όλα την αξιοπρέπεια. Όσο για εμάς; Η MAC μας επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι η ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας μπορεί να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο με τις… ευλογίες της!

Read More

And More