Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι η νέα υπέροχη «Πρέσβειρα Ομορφιάς» της Shiseido στην Ελλάδα

Ακολουθεί μια προσωπική τοποθέτηση, την οποία είμαι σίγουρη ότι θα ενστερνιστείτε πολλές που διαβάζετε τώρα αυτές τις γραμμές: Θα θέλαμε να δούμε περισσότερες γυναίκες σαν την Μαρία Ναυπλιώτου να εμπλέκονται στον κόσμο του beauty. Όχι μόνο για την υπέροχη, φυσική ομορφιά της, αλλά για την ίδια της την προσέγγιση απέναντι στην ομορφιά! Και ευτυχώς για εμάς, η Shiseido έκανε αυτό που τόσο θέλουμε, πράξη!

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου που έφτασε στο email κάθε beauty editor, για να μην χάσεις ούτε γραμμή!

“Με ιδιαίτερη χαρά, υποδεχόμαστε την νέα πρωτοποριακή σειρά αντιγήρανσης Vital Perfection και συγχρόνως καλωσορίζουμε την Μαρία Ναυπλιώτου, ως την «Πρέσβειρα Ομορφιάς» της Shiseido στην Ελλάδα. Σε μια συνένωση της Επιστήμης με την Τέχνη, η Shiseido με την Μαρία Ναυπλιώτου, μας προτρέπουν να αναδείξουμε την ωραιότερη εκδοχή του εαυτού μας, με σύμμαχο την νέα σειρά περιποίησης.

Η νέα προηγμένη σειρά περιποίησης Vital Perfection που ενισχύει την έννοια της παντονινής ομορφιάς, αποτελεί τον ιδανικό συνοδοιπόρο για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να ανακτήσει την ζωντάνια και να ενισχύσει την σύσφιγξη της επιδερμίδας της. Η καινοτόμος σύνθεσή της, εμπνευσμένη από την νευροεπιστήμη με τη νέα τεχνολογία ReNeura της Shiseido, αφυπνίζει τη δυναμική της επιδερμίδας να αντιμετωπίσει τα ορατά σημάδια γήρανσης και την απώλεια ελαστικότητας.

Η επιθυμία για ορατό αποτέλεσμα lifting σε μία εβδομάδα γίνεται πραγματικότητα ενώ σε τέσσερις εβδομάδες, η επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο σφριγηλή και λαμπερή.

Στο πρόσωπο της Μαρίας Ναυπλιώτου, η Shiseido συναντά την «σύγχρονη μούσα» της στην Ελλάδα. Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός, ενσαρκώνει την συναρπαστική συνένωση της απλής κομψότητας με τη δύναμη της φυσικής λάμψης και ο τρόπος με τον οποίο η ίδια προσεγγίζει την ομορφιά, είναι απόλυτα συνδεδεμένος με την φιλοσοφία και τις αξίες της Shiseido.

Η Μαρία Ναυπλιώτου δήλωσε σχετικά: «Η σχέση εμπιστοσύνης μου με την Shiseido, αποτελεί πολλά περισσότερα από μια απλή συνεργασία. Επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η αυθεντική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και για μένα αυτό είναι στάση ζωής. Eίναι σημαντικό η εσωτερική αυτή πληρότητα να συμπληρώνεται με την πολυτιμότερη περιποίηση της επιδερμίδας. Η Shiseido με την νέα Vital Perfection, ενισχύει την έννοια της παντοτινής αυτής ομορφιάς.»”.

Stay tuned γιατί σύντομα θα σου έχουμε περισσότερα νέα.

 

Read More

And More