Η Marilyn Monroe είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα της Max Factor! Και πρέπει να δεις την καμπάνια!

Ας πω αυτό το κλισέ που αν και κλισέ ταιριάζει τόσο τέλεια με αυτήν εδώ την περίπτωση: η Marilyn Monroe είναι ένα από τα μεγαλύτερα beauty icons όλων των εποχών. Και είναι πολύ, πολύ λογικό ακόμη και σήμερα οι εταιρίες να την αγαπούν και εμείς να ταυτιζόμαστε μαζί της.

Το νέο με την Marilyn Monroe είναι ότι είναι η παγκόσμια πρέσβειρα της Max Factor. Αλλά πίσω από αυτό υπάρχει ένα τέλειο story που είναι ωραίο να γνωρίζεις! Και είναι αυτό:

Το 2015 η Max Factor γιορτάζει τα 80 χρόνια από τότε που ο κ.Max Factor άνοιξε τις πόρτες του δικού του Μake-up studio, μεταμορφώνοντας όλη την ελίτ του Hollywood. Ποια ήταν η πιο αναγνωρίσιμή πελάτισσά του απ΄όλες; Η Norma Jeane. H Norma Jeane πέρασε τις πόρτες του Studio στα τέλη της δεκαετίας του 1940 ως καστανή και χάρη στον Max Factor μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά σε απόλυτη ξανθιά, ένα look που ταίριαζε στην Marilyn Monroe. Από τότε το make up της Max Factor χρησιμοποιούνταν για την δημιουργία του look της Marilyn Monroe.

Στην photo παραπάνω είναι τα δύο πρόσωπα της Marilyn! Αριστερά όπως μπήκε στο studio του Max Factor ως Norma και δεξιά όπως έφυγε…

Σήμερα, μετά την εποχή της αίγλης και του glamour, η Max Factor ανακηρύσσει την Marilyn Monroe παγκόσμια πρέσβειρα. Αυτή η ενθουσιώδης συνεργασία έχει σαν σκοπό να εμπνεύσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να τολμήσουν την δική τους προσωπική μεταμόρφωση, αυτή που δεν τολμούσαν μέχρι τώρα, σε μια περίοδο που είναι πιο δεκτικές σε νέες προκλήσεις.

H Global Creative Design Director της Max Factor, Pat McGrath σχολιάζει για τη συνεργασία, “Η Marilyn μετέτρεψε τα αισθησιακά κόκκινα χείλια, την λευκή επιδερμίδα και τα εντυπωσιακά βαμμένα μάτια στο πιο διάσημο look του 1940, ένα look που συνεχίζει και δεσπόζει στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Aναμφισβήτητα, είναι ο απόλυτος ορισμός του glamour και τίποτα δεν συγκρίνεται μ’ αυτό. Το “Ruby Tuesday”, απόχρωση εμπνευσμένη από τα αγαπημένα κραγιόν Max Factor της Μarilyn , είναι πάντα η επιλογή μου για άμεση «δόση» glamour και εξακολουθεί να είναι μια από τις αγαπημένες αποχρώσεις τόσο για τους make-up artists όσο και για τις καθημερινές γυναίκες. Είναι το απόλυτο σαγηνευτικό κόκκινο χρώμα .”

“Μετά από λεπτομερή μελέτη και με τη χρήση της τέχνης του Μake up, τα χαρακτηριστικά του προσώπου της Norma Jeane τονίστηκαν. Το πρόσωπό της έγινε αψεγάδιαστο, το σχήμα των ματιών της επιμηκύνθηκε με την χρήση του eyeliner και τα χείλη της τονίστηκαν μ΄ ένα αισθησιακό κόκκινο κραγιόν, που αποτέλεσε και το σημείο-κλειδί για όλο το look.
Με την τέχνη του Make-up και τα κατάλληλα προϊόντα, η Max Factor βοηθάει τις γυναίκες σήμερα να αναγνωρίσουν τα πιο ωραία χαρακτηριστικά τους ώστε να τα αναδείξουν με προσωπική μεταμόρφωση.”

“Η Marilyn Monroe είναι το απόλυτο λαμπερό είδωλο και αυτό το «πάντρεμα» με τη Μax Factor είναι μια φυσική εξέλιξη, δήλωσε ο Nick Woodhouse, πρόεδρος και CMO των Authentic Brands Group. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την Marilyn και τη Max Factor μαζί σε μία εξαιρετική συνεργασία.”

Η Marilyn Monroe συνήθιζε να λέει: “ Πολλές φορές, κοιτώντας νύχτα το Hollywood, σκεφτόμουν ‘Πρέπει να υπάρχουν χιλιάδες κορίτσια σαν εμένα που ονειρεύονται να γίνουν κινηματογραφικές σταρ. Αλλά δεν θα στενοχωρηθώ γι’ αυτά. Ονειρεύομαι το δυσκολότερο.” Με τη βοήθεια του Max Factor, που την μεταμόρφωσε από απλή Norma Jeane σε εκθαμβωτική Marilyn Monroe, τίποτα δεν θα μπορούσε να την κρατήσει μακριά από την εκπλήρωση των ονείρων της.

Η Marilyn πρεσβεύει ακριβώς, αυτά που αποτελούν έμπνευση όχι μόνο για την Max Factor παγκοσμίως, αλλά και για τους πιο αναγνωρισμένους και επιτυχημένους Make up artists. Κέρδισε τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και εξακολουθεί να εμπνέει όλες τις γυναίκες σήμερα. Πίστευε στην λάμψη. Αποτελεί το απόλυτο glamour icon.

Ο Esi Eggleston Bracey, Vice President της Max Factor ,P&G, δήλωσε «Η Max Factor πάντα πίστευε ότι το glamour κάνει τη διαφορά και ότι υπάρχει πέρα από το make-up. Είναι μια στάση ζωής, την οποία η Marilyn υιοθέτησε απόλυτα. Είναι αυτή η φιλοσοφία που εμπνέει τις γυναίκες να τολμούν, να ρισκάρουν, να έχουν το πάθος και την αυτοπεποίθηση να εκπληρώσουν αυτό που θέλουν.

Με την Marilyn για πρέσβειρά της, το 2015 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για την Max Factor- μια χρονιά που κυριαρχήσει το glamour-συνώνυμο πλέον του ονόματός της στο μυαλό και την καρδιά των καθημερινών γυναικών.

Read More

And More