Η Marilyn Monroe, το no5 και το κρυφό αγαπημένο της άρωμα!

Όλοι ξέρουμε την θρυλική φράση της Marilyn η οποία είχε δηλώσει πως στο κρεβάτι της φοράει μόνο μερικές σταγόνες no5. Και, επίσης, όλοι γνωρίζουμε την αίγλη που πρόσθεσε η φράση αυτή στην Marilyn η οποία έκτοτε συνδύασε το όνομά της με έναν οίκο- θρύλο.

Όμως, σύμφωνα με την Daily Mail η Marilyn είχε αγαπημένο άρωμα (true story!) το οποίο όμως δεν ήταν το Chanel no 5 (true story?). Η Marilyn, λοιπόν, σύμφωνα με την Daily είχε ένα άλλο κρυφό αγαπημένο άρωμα. Και μπορεί η ίδια να έχει πεθάνει εδώ και 50 χρόνια, αλλά νέα στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια για την αρωματική της αγάπη!

Αφορμή στάθηκε η έκθεση που γίνεται τώρα στην Φλωρεντία και συγκεκριμένα στο Salvatore Ferragamo Museum με θέμα την ζωή της Marilyn (έχουν περάσει ακριβώς 50 χρόνια από τον θάνατό της, A.K.A το 1962).

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JULY/9_7/marilyn2.jpg

Στην έκθεση, λοιπόν, υπάρχει το παραπάνω χαρτί το οποίο είναι απόδειξη αγοράς έξι μπουκαλιών των αρωμάτων Floris Rose Geranium το 1959. Και μπορεί το όνομα στο οποίο έχει κοπεί η απόδειξη να είναι Dorothy Blass, της ιδιαιτέρας δηλαδή της Marilyn, αλλλά ο τόπος αποστολής ήταν στο ξενοδοχείο California του Beverly Hills στο οποίο έμενε η Monroe μετά το γύρισμα της πολύ επιτυχημένης της ταινίας Μερικοί το προτιμούν καυτό.

Όπως και να ΄χει, είτε τα αρώματα προορίζονταν για εκείνη είτε για την γραμματέα της η φράση στο κρεβάτι μου φοράω μόνο μερικές σταγόνες no5 δεν θα είχε την ίδια αξία αν από πίσω δεν κρύβονταν ο οίκος Chanel!

Read More

And More