Η μάσκα προσώπου που έκαναν οι Άγγελοι λίγο πριν το show! Πού θα τη βρεις!

Χθες έγινε το show της Victoria Secret στο Παρίσι το οποίο θα προβληθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο CBS. Και είναι το ίδιο show για το οποίο οι Άγγελοι ετοιμάζονται έναν ολόκληρο χρόνο με σκληρή γυμναστική. Κι αν αφήσεις στην άκρη την σκληρή γυμναστική και την δεν-ξέρω-τι-είναι-burger διατροφή υπάρχει το άλλο κομμάτι που είναι πολύ ζηλευτό: το κομμάτι του pampering. Και αυτό το κομμάτι περιλαμβάνει ιδιωτικά jet, υπέροχα ξενοδοχεία, περιποίηση προσώπου από τους καλύτερους και μια μάσκα που σου κοστίζει όσο το ενοίκιο του σπιτιού σου.

Λίγο πριν το show, λοιπόν, οι Άγγελοι της Victoria Secret ακολούθησαν τις οδηγίες της skin guru Mimi Luzon και έκαναν στο πρόσωπό τους μια μάσκα από χρυσό 24 καρατίων, την Pure 24K Gold Mask. Η συγκεκριμένη μάσκα περιέχει πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ, συνένζυμο Q10 κι ένα σωρό ακόμη συστατικά τα οποία ανανεώνουν την επιδερμίδα.

Παρακάτω, οι Άγγελοι φορώντας τις μάσκες τους λίγο πριν το show…

H Irina Shayk (παραπάνω) και η Sara Sampaio (παρακάτω) με τη μάσκα χρυσού λίγο πριν το show…

Και η Alessandra Ambrossio…


Από την θεωρία στην πράξη, τώρα: η συγκεκριμένη μάσκα κοστίζει $300.00 (περιέχει ποσότητα για τρεις θεραπείες) και μπορείς να την βρεις online εδώ αν αντέχει το budget σου!


Πάντως, σε κάθε περίπτωση, εδώ σου έχουμε μάσκες από όλες τις κατηγορίες που είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτήσεις με δεδομένο ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία!

Read More

And More