Η Meghan Markle φαίνεται πως έσπασε και πάλι το βασιλικό πρωτόκολλο!

Η Meghan Markle φαίνεται πως έσπασε και πάλι το βασιλικό πρωτόκολλο! | tlife.gr

Όταν είσαι η Δούκισσα του Sussex είσαι συνεχώς στο κέντρο της προσοχής και οτιδήποτε κι αν κάνεις θα συζητηθεί. Και σε αντίθεση με την Kate Middleton η οποία είναι πάντα πολύ τυπική, η Meghan Markle είναι πιο… effortless που σημαίνει λιγότερο σωστή σε σχέση με το βασιλικό πρωτόκολλο. Παράδειγμα: το βασιλικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει να κάνεις ατημέλητα χτενίσματα και σινιόν. Η Kate Middleton όποτε έχει πιάσει τα μαλλιά της σινιόν το έχει κάνει με δίχτυ (αυτός είναι ο… βασιλικά αποδεκτός τρόπος!), ενώ αντίθετα η Meghan Markle έχει καθιερώσει αυτό το effortless πιάσιμο αφήνοντας, μάλιστα, κάποιες τούφες να πέφτουν ατημέλητα στο πρόσωπό της. Και τώρα, έχουμε και δεύτερη… beauty αταξία από μέρους της!

Η δούκισσα του Sussex, λοιπόν, εμφανίστηκε στο Royal Variety Performance και όπως παρατήρησε και ένας φανατικός ακόλουθος της βασιλικής οικογένειας φορούσε στο σώμα της γενναίες δόσεις glitter. Φυσικά και δεν μπορούμε να φανταστούμε την βασίλισσα Ελισάβετ να δίνει στην Meghan Markle κάποιο από τα αγαπημένα της body lotion με glitter για να φορέσει, οπότε λογικά αυτή είναι μια ακόμη κίνηση που σπάει το βασιλικό πρωτόκολλο.

Αν και το body lotion με λάμψη μας κάνει πιο καλοκαιρινό δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μας αρέσει! Μάλιστα, εν όψει γιορτών θα το υιοθετήσουμε κιόλας!

Για να δεις μερικά απότ α πιο αγαπημένα μας body lotion με glitter κάνε κλικ εδώ! Σου έχουμε… πολλά μαζεμένα!

 

READ more