Η Melania Trump έγινε κατάξανθη και αυτά είναι τα καλύτερα σχόλια που διαβάσαμε στο twitter!

Είσαι συμπαθής και τα social media είναι μαζί σου. Δεν είσαι συμπαθής και με την πρώτη ευκαιρία θα ακούσεις αρνητικά σχόλια. Πολύ πιο αρνητικά σε σχέση με αυτά που ενδεχομένως θα εισέπραττες αν ο κόσμος σε αγαπούσε!

Η Melania Trump ανήκει ξεκάθαρα στην δεύτερη κατηγορία και το γεγονός ότι αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα πολύ ξανθό χρώμα ήταν μόνο η αφορμή για όλα αυτά τα comments που ακολούθησαν στα social media και συγκεκριμένα στο twitter.

 

Πριν δεις τα σχόλια, δες το νέο της χρώμα μαλλιών ώστε να έχεις εικόνα!

Η Melania Trump, λοιπόν, έκανε ένα πολύ έντονο ξανθό που απ’ ότι φαίνεται δεν άρεσε στο κοινό με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τα εξής…

Ένας χρήστης του twitter αναρωτήθηκε ποια είναι αυτή που βλέπει…

… Ένας άλλος είπε ότι το χρώμα των μαλλιών της Melania είναι ίδιο με του συζύγου της!

…Και ένας ακόμη βρήκε ομοιότητα ανάμεσα στην Melania Trump και την μητέρα του Στίφλερ

 

Τι ήταν αυτό που έκανε την Melania Trump να αλλάξει τα μαλλιά της; Το γεγονός ότι άλλαξε τον κομμωτή της! Ο προηγούμενος κομμωτής της, Mordechai Alvow είχε πει για το χρώμα των μαλλιών και την επιμονή του να της τα βάφει συνεχώς το ίδιο χρώμα: “Όταν κάποιος είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και είναι συνέχεια στις ειδήσεις, πρέπει να έχει ένα look το οποίο ο κόσμος να καταλαβαίνει. Η Melania δεν είναι performer. Έχει ένα look σαν να είναι η… μητέρα του κοινού. Και θέλεις η μητέρα σου να έχει μια σταθερή εμφάνιση. Σωστά;”.

Αν και συμφωνούμε απόλυτα με την παραπάνω προσέγγιση υπάρχει και η εξής που λέει: μια γυναίκα που αλλάζει τα μαλλιά της είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της! Λες η Melania Trump να ετοιμάζει κάτι;

Read More

And More