Η Michelle Obama δεν είχε κάνει ποτέ μανικιούρ στη ζωή της μέχρι που έπιασε την πρώτη της δουλειά ως δικηγόρος!

Η πρώην πρώτη κυρία και πάντα πρώτη στην καρδιά μας, Michelle Obama, ανέβασε ένα podcast στο οποίο μοιράστηκε, μεταξύ άλλων, το beauty routine που ακολουθούσε όσο ήταν στην καραντίνα.

“Κατάλαβα πώς αν ήθελα να κάνω κάτι θα έπρεπε πρώτα να… καταλάβω πώς γίνεται και να το κάνω μόνη μου!”, είπε η ίδια σε αυτό το podcast και συνέχισε: “Χωρίς να θέλω να πω οτιδήποτε για τους επαγγελματίες, αυτό το διάστημα έμαθα πώς να κάνω μόνη μου κερί, πώς να φτιάχνω μόνη μου τα δικά μου νύχια”.

Λίγο αργότερα, στο ίδιο podcast αποκάλυψε πως μεγάλωσε με μια μαμά που δεν έκανε για τον εαυτό της τίποτα από όλα αυτά, που ποτέ δεν πήγε σε ένα nail salon: “Αυτό που λέω πάντα στα κορίτσια μου: δεν είχα κάνει ποτέ μανικιούρ μέχρι που έπιασα μια δουλειά ως δικηγόρος σε μια μεγάλη εταιρία και άρχισα να βγάζω τα δικά μου λεφτά. Υπάρχει μια ομορφιά σε αυτό που μας υπενθύμισε αυτό που συνέβη: όταν τα πάντα γύρω σου γκρεμίζονται, αν δεν έχεις την ικανότητα και τα εργαλεία να δεις πως θα το κάνεις να δουλέψει μόνος σου μπορείς πραγματικά να χαθείς!”.

Είμαστε σίγουροι ότι μιλούσε για πολλά περισσότερα από τα skills που μπορεί να έχει (ή να μην έχει) κανείς στο beauty!

 

Read More

And More