Η Miley Cyrus έκανε αφέλειες και ήδη το μετάνιωσε! Ταυτίζεται καμία;

Η Miley Cyrus πριν λίγες μέρες ξάνοιξε το χρώμα των μαλλιών της και έκανε και μερικές αφέλειες. Και πιστεύουμε πως όλα αυτά τα οποία έκανε και για τα οποία σου είχαμε γράψει εδώ ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τον προσωπικό της hair stylist, Chris McMillan.

Αλλά να που το μετάνιωσε (οπότε τελικά η απόφαση μπορεί να μην ήταν τόσο από κοινού) και πόσταρε μια δεύτερη photo με πιασμένες αφέλειες, την παρακάτω, όπου και έγραψε αυτό που θα δεις παρακάτω (ξανά).

“Όταν νιώθεις περίεργα για τις νέες σου αφέλειες. Τα πάντα έρχονται και φεύγουν, τίποτα δεν είναι μόνιμο και πρέπει να παίρνουμε τα μαθήματά μας ακόμη και από κάτι που μοιάζει χωρίς νόημα. Το να κόβεις τα μαλλιά σου μπορεί να σου αλλάξει την ζωή και να σου… ανοίξει τα μάτια!”, έγραψε η Miley Cyrus κάτω από αυτή την photo κάνοντάς μας να την νιώσουμε κάμποσο πιο κοντά της.

Η ερώτηση που έχω να σου κάνω είναι: πώς σου αρέσει περισσότερο η Miley Cyrus; Με αφέλειες ή χωρίς; Και μια δεύτερη που σε αφορά πιο άμεσα: έχεις κάνει ποτέ αφέλειες και το έχεις μετανιώσει σχεδόν αμέσως μετά; Για το δεύτερο σου έχουμε poll!

Read More

And More