Η Miley Cyrus πόζαρε γυμνή στο instagram και οι followers της έχουν μια beauty ανησυχία!

Όταν βλέπεις την Miley Cyrus γυμνή στο instagram το τελευταίο πράγμα που περιμένεις να δεις- διαβάσεις ως comment κάτω από την φωτό της είναι αυτό. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Η Miley Cyrus μόλις ανέβασε μια φωτό στο instagram προκειμένου να ανακοινώσει ότι θα βρίσκεται στο Woodstock festival για να τραγουδήσει και πως αισθάνεται υπέροχα γι’αυτό. Μέχρι εδώ συμφωνούμε ότι διάλεξε τον πιο έξυπνο τρόπο να μας τραβήξει την προσοχή και ότι η ανταπόκριση των followers στη θέα της Miley Cyrus χωρίς ρούχα θα ήταν κάπως αναμενόμενη. Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο ήταν τα comments των followers!

https://www.instagram.com/p/BvM6MhZAMfZ/?utm_source=ig_embed

Κάποιοι από τους followers της, λοιπόν, έγραψαν ότι εύχονται η ίδια να φοράει αντηλιακό κάτω από τον ήλιο. Γιατί πέρα από τις ακτίνες UVB (εκείνες που ευθύνονται για το κάψιμο/aka UV Burning) υπάρχουν και οι ακτίνες UVA (εκείνες οι οποίες ευθύνονται για την γήρανση της επιδερμίδας μας/aka UV Aging) και άρα το αντηλιακό είναι απαραίτητο όλο το χρόνο. Και αν αυτό δεν αποδεικνύει ότι έχει γίνει τεράστια πρόοδος όσον αφορά το skincare, τότε… τι;

 

Read More

And More