Η Millie Bobby Brown έχει μαλλιά που φτάνουν πιο κάτω από τη μέση!

Time flies! Αυτό θα καταλάβεις από τις φωτό που θα δεις εδώ με πρωταγωνίστρια την Millie Bobby Brown. Και θα το συνειδητοποιήσεις ακόμη εντονότερα αν παρακολουθούσες εντατικά το Stranger Things από την πρώτη κιόλας σεζόν του, όπου η μικρή τότε Eleven είχε ξυρισμένα μαλλιά.

Τα χρόνια, λοιπόν, πέρασαν, η Millie Bobby Brown είναι έφηβη και μόλις απέκτησε και τα πιο μακριά μαλλιά που φτάνουν σε μήκος λίγο πιο κάτω από τη μέση της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

straight or curlyyyy 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mills (@milliebobbybrown) στις

Η πρωταγωνίστρια του Stranger Things μοιράστηκε τις δύο παραπάνω φωτό με τους followers της, στο σύνολό τους 33 εκατομμύρια (!), και έγραψε αν την προτιμάμε με ίσια ή με σγουρά μαλλιά. Και όπως απάντησαν οι περισσότεροι, έτσι κι εμείς θα πούμε πως την προτιμάμε… όπως και να ‘χει!

Η νεαρή Millie Bobby Brown την οποία γνωρίσαμε μερικά χρόνια πριν ως Eleven στο Stranger Things, φορούσε jeans, τα μαλλιά της ήταν βαμμένα με την ombre λογική αφού ξεκινούσαν πιο σκούρα στη ρίζα τους και κατέληγαν πιο ανοιχτόχρωμα στις άκρες, ενώ τα μαλλιά της φαίνεται να είναι extensions.

Last chance info: αν θέλεις να δεις παρόμοιο αποτέλεσμα και στα δικά σου μαλλιά, δες εδώ! Το έχουμε δοκιμάσει παλιότερα κι έχουμε συγκεντρωμένη όλη την πληροφορία!

 

Read More

And More