Η Miranda Kerr έκανε αυτό στο πρόσωπό της εν μέσω καραντίνας. PS: στο έχουμε δείξει κι εμείς!

Η Miranda Kerr είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας- ομορφότερα κορίτσια εκεί έξω και κάθε tip ομορφιάς που μας δίνει είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο. Ειδικά, αν αυτό το tip βγαίνει από το μπάνιο του σπιτιού της και δεν απαιτεί πολλά/ή και καθόλου χρήματα.

Το top model, λοιπόν, ανέβασε από το μπάνιο της ένα mini video στο instagram στο οποίο μας δείχνει πώς χρησιμοποιεί ένα gua sha για να κάνει μασάζ στο πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/B-nKXY4BK38/

H Miranda Kerr εμφανίζεται απόλυτα φυσική, χωρίς makeup ή μανικιούρ και κρατάει στο χέρι της ένα gua sha σε σχήμα καρδιάς. “Μόλις χάρισα στον εαυτό μου ένα μασάζ με Gua Sha από ροζ χαλαζία από τα Kora Organics (είναι brand που έχει δημιουργήσει η ίδια). Βοηθά να διώξει την ένταση, μειώνει τα πρηξίματα και κάνει contouring στο πρόσωπο. Ο ροζ χαλαζίας είναι καταπραϋντική πέτρα που ευνοεί την αγάπη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα αλλά είναι ιδιαίτερα καλό στο να διώχνει το στρες. Εσύ τι καλό έκανες για τον εαυτό σου σήμερα;”, έγραψε η ίδια κάτω από αυτή τη φωτό.

Πράγματι, το gua sha είναι ένα μαγικό εργαλείο το οποίο κάνει όλα τα παραπάνω και μάλιστα χρησιμοποιείται και για να κάνεις λεμφικό drainage, μια μέθοδο που μπορείς να ανακαλύψεις εδώ βήμα- βήμα. Σημαντική σημείωση: αν δεν έχεις την αντίστοιχη πέτρα σου δείχνουμε πώς να το κάνεις και με τα δάχτυλά σου!

Read More

And More