Η Naomi Campbell στην πρώτη της beauty καμπάνια!

Η Naomi Campbell στην πρώτη της beauty καμπάνια! | tlife.gr

Μπορεί η Naomi Campbell να μετρά χρόνια καριέρας, μπορεί στα 90’s να ήταν στο top 5 των μοντέλων σε όλο τον κόσμο, αλλά παρόλα αυτά ποτέ δεν είχε υπάρξει πρόσωπο καμπάνιας για καλλυντικά. Ποτέ μέχρι σήμερα!

Η Naomi Campbell είναι το νέο πρόσωπο του Nars και η πρώτη καμπάνια θα επικοινωνηθεί επίσημα την άνοιξη του 2019. Εν τω μεταξύ, ο οίκος καλλυντικών αλλά και ο ίδιος ο Francois Nars επικοινώνησε το νέο μέσου του instagram όπου έγραψε: «H Naomi είναι ένας ζωντανός μύθος και βγάζει τεράστια δυναμική μπροστά στην κάμερα! Εκείνη κι εγώ είμαστε σαν οικογένεια. Την ξέρω από τα πρώτα βήματα της καριέρας της και την θαυμάζω για την ομορφιά και το στιλ της!».

Αν αναρωτιέσαι γιατί η Naomi Campbell δεν έκανε beauty καμπάνια μέχρι σήμερα, ιδού ένα απόσμα από παλιότερη συνέντευξή της που θα σου λύσει τυχόν απορίες: «Δεν έχω κάνει ποτέ beauty καμπάνια για κανέναν. Ο κόσμος μου λέει πως έχω υπέροχη επιδερμίδα και παρόλα αυτά δεν έχω κάνει ποτέ καμπάνια ομορφιάς!». Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο συντάκτης του άρθρου έγραψε την εξής σημείωση: «Σε αυτό το σημείο με κοιτάει σαν να μου λέει ξέρεις το λόγο που συμβαίνει!».

Κάπως έτσι, λοιπόν, η τάση του individuality ήρθε για να αποδώσει δικαιοσύνη. Γιατί αν δεν κάνει καμπάνια ομορφιάς η Naomi Campbell, τότε… ποια;

 

READ more