Η Natalie Portman έκανε το μακιγιάζ της με ένα πινέλο που όλες πρέπει να αποκτήσουμε!

Χθες το βράδυ έγιναν τα SAG Awards για το 2017 με πολλά και υπερθεαματικά make up και hair looks που θα κοπιάρουμε τις επόμενες μέρες (και θα σου δείξουμε τις επόμενες ώρες). Ανάμεσα σε αυτά τα look αγαπήσαμε και αυτό της Natalie Portman. Και όχι καθαρά και μόνο αυτό το look αλλά όσο και ο τρόπος με τον οποίο έγινε.

Και σου εξηγώ! Εδώ και πολύ καιρό βλέπουμε στα social και τις vloggers ένα beauty alert σε σχέση με ένα ολοκαίνουριο σφουγγαράκι μακιγιάζ, το silisponge που σου είχαμε δείξει κι εδώ και που μοιάζει πααααααααρα πολύ με εμφύτευμα σιλικόνης. Φαίνεται πως αυτή η μανία πέρασε μόλις από τα social στο red carpet αφού η προσωπική make up artist της Natalie Portman, Pati Dubroff, χρησιμοποίησε ένα παρόμοιο σφουγγαράκι για το μακιγιάζ της.

Λοιπόν, πώς ακριβώς εξασφάλισε αυτό το αποτέλεσμα; Αρχικά, προετοίμασε την επιδερμίδα της με primer, έπειτα χρησιμοποίησε δύο αποχρώσεις foundation τις οποίες πέρασε σε όλο το πρόσωπο χρησιμοποιώντας το σφουγγαράκι σιλοκόνης MakeupDrop (φαίνεται πως πλέον έχουν κυκλοφορήσει πολλά). Αρχικά ξεκίνησε με μια πιο ανοιχτή απόχρωση από το κέντρο του προσώπου και σβήνοντας προς τα έξω. Έπειτα, χρησιμοποίησε μια πιο σκούρα πάνω στα ζυγωματικά και στη συνέχεια φώτισε τα μάγουλα με ένα κρεμώδες ρουζ το οποίο άπλωσε επίσης με το ίδιο σφουγγαράκι (yeap, δεν είναι μόνο για το foundation).


Στην ερώτηση, τώρα, που σε απασχολεί περισσότερο: που θα βρεις αυτό το σφουγγαράκι; Προς το παρών δεν υπάρχει στην Ελλάδα (αν και τυποψιάζομαι ότι τα Sephora θα κάνουν γι’αυτό σύντομα). Μέχρι τότε, όμως, το εντοπίσαμε online εδώ και κοστίζει περίπου 20 δολάρια.

Στα plus: πλένεται πάρα πολύ εύκολα, το σκουπίζεις απλώς και στεγνώνει και όλα αυτά με άλλα λόγια σημαίνουν το εξής: λιγότερα βακτήρια στο πρόσωπό σου!

Read More

And More