Η νέα Barbie έχει παχιά φρύδια σαν τη Cara Delevingne και baby hair σαν τη JLO!

Όπως μου αρέσει να λέω: είμαστε άνθρωποι, δεν έχουμε ρίζες. Πρέπει να προχωράμε και να εξελισσόμαστε και αν την τελευταία δεκαετία έχουμε μείνει στάσιμοι θα πρέπει κάτι να μας προβληματίζει.

Στο πλαίσιο αυτό, η Barbie, η κούκλα με την οποία έχουμε μεγαλώσει όλες μας (και με την οποία μεγάλωσαν και πριν από εμάς και θα εξακολουθούν να μεγαλώνουν) ξέρει να προσαρμόζεται στις επιταγές της νέας εποχής. Όπως ήδη θα έχεις δει, οι νέες Barbie στηρίζονται στην λογική του individuality και η καθεμία είναι εντελώς διαφορετική από την άλλη. Yeap, δεν είναι πλέον όλες ξανθιές και δεν έχουν το ίδιο σώμα.

Μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια σειρά Barbie (η συλλογή λέγεται #BMR1959) η οποία αντλεί έμπνευση από τις νέες τάσεις. Το αποτέλεσμα; Barbie με διαφορετικό χρώμα επιδερμίδας και διαφορετικά μαλλιά αλλά πολλές από αυτές με τα ίδια παχιά φρύδια που είναι τάση στις μέρες μας αλλά και κάποιες με τα signature baby hair (αυτές οι φύτρες κοντά στο μέτωπο) της JLO!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

So fresh. So clean. So #Barbie. This second collection in the #BMR1959 line celebrates Barbie’s fashion heritage by drawing inspiration from today’s hottest streetwear trends. Which look is your favorite?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@barbie) στις

Πώς σου φαίνονται; Εμάς, πάντως, μας κάνουν να θέλουμε να επιστρέψουμε πίσω στην παιδική μας ηλικία!

 

Read More

And More