Η νέα μανία των fashionistas είναι οι κούκλες της Lancome! Και ναι, η Lancome έχει κούκλες!

Είχες ακούσει ποτέ για τις κούκλες της Lancome; Κι όμως, υπάρχουν κι έχουν προκαλέσει τεράστιο buzz από το Τόκιο ως την Σαγκάη. Πρόκειται για δημιουργία του νεοϋορκέζου σχεδιαστή Andrew Yang που έγινε σε συνεργασία με την Lancome κι έχειο εξής story:

Ο νεαρός σχεδιαστής από τη Νέα Υόρκη, εμπνεύστηκε από το περίφημο έργο του “Kouklitas” (κούκλες από ύφασμα) και δημιούργησε νέες από μουσελίνα. Αυτές αγαπήθηκαν αμέσως και έγιναν απαραίτητο αξεσουάρ για τις Ασιάτισσες Fashionistas.

H ολοκαίνουργια συλλογή Dollidays που δημιουργήθηκε ειδικά για την Lancοme, δίνει ζωή στις τρεις αυτές κούκλες και έτσι κάθε μία αποκτά τη δική της μοναδική προσωπικότητα: Alyssa (Porcelain doll), Isabelle (Golden doll) και Camille (Star doll).

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/31_10/lancomedolls2.jpg

Τα κορίτσια μας! Η Isabelle, η Alyssa και η Camille!

Όμως (υπάρχει ένα μεγάλο όμως!) αυτές οι κούκλες δεν πρόκειται να έρθουν στην Ελλάδα. Αν, όμως, υπάρχει έστω και μια τυχερή που πρόκειται να κάνει ένα ταξίδι στην Ασία ή ξέρει κάποιον που θα πάει στην Ασία ας κάνει την παραγγελία για τον εαυτό της! Α! Και plus μια για μένα. Ευχαριστώ!

Read More

And More