Η νέα μούσα της Lancome!

Για να γίνεις μούσα της Lancome πρέπει να διαθέτεις και πολύ ισχυρή προσωπικότητα! Πάρε για παράδειγμα την Caroline de Maigret το νέο πρόσωπο του οίκου καλλυντικών που σου την συστήνουμε παρακάτω μεταφέροντας αυτούσιο το mail που έφτασε πριν λίγο στα mail όλων των beauty editors ανά τον κόσμο!

Η Lancôme είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρωτόγνωρη συνεργασία της
με την Caroline de Maigret, σύμβολο της γαλλικής φινέτσας.

Η Lancôme ανακοινώνει τη συνεργασία της με μια πολυτάλαντη δημιουργική φυσιογνωμία. Η Caroline de Maigret εκτός από μοντέλο και μουσική παραγωγός, αποτελεί πρότυπο της Παριζιάνικης ομορφιάς. Φυσικά, αυτό οφείλεται στο προσωπικό της στυλ, το οποίο συστηματικά αναφέρεται με κάθε λεπτομέρεια μετά από κάθε συναυλία ή ντεφιλέ: ένα εξαιρετικά κομψό και χαλαρό στυλ που μεταμορφώνει την επιμελή απλότητα στην απόλυτη μορφή επιτήδευσης. Οφείλεται επίσης στην καταγωγή της και ειδικά στο γεγονός ότι είναι η εγγονή ενός υπουργού που ο ίδιος ήταν απόγονος Πολωνού βασιλιά και γαλλίδας αυτοκράτειρας. Έτσι είναι αριστοκρατική αλλά ταυτόχρονα ελεύθερη, με εκλεκτικό γούστο που εναρμονίζει απόλυτα την ζωηρή ροκ αίσθηση με τους καλούς τρόπους. Έχει τόσες πολλές ιδιότητες: είναι η μούσα των σχεδιαστών τους οποίους εμπνέει περπατώντας στην πασαρέλα τους και δίνοντας ζωή στις δημιουργίες τους, η σύντροφος και συνεργάτης του μουσικού Yarol Poupaud, με τον οποίο έχει δημιουργήσει την Bonus Tracks Records και την Yarock Productions, είναι το αγαπημένο θέμα για τους πιο καταξιωμένους φωτογράφους τις δύο τελευταίες δεκαετίες, μια γυναίκα από το χώρο της μόδας, που προτιμά να ακολουθεί το προσωπικό της στυλ, παρά ότι υπαγορεύει η μόδα, πάνω από όλα, μια δυναμική γυναίκα με μεγάλη πνευματική περιέργεια και εξαιρετική αντίληψη των ανθρώπων και των πραγμάτων.

Για τη Lancôme, η οποία πρεσβεύει το πρότυπο της Γαλλικής ομορφιάς εδώ και 80 χρόνια, τι θα μπορούσε να είναι πιο φυσικό από το να ζητήσει από τη γυναίκα που την ενσαρκώνει, να αποκρυπτογραφήσει αυτή τη θηλυκότητα. To συμπέρασμα ήταν προφανές και έδωσε ώθηση στη μάρκα για μια πρωτόγνωρη μορφή συνεργασίας. Μια συνεργασία σχεδιασμένη σε πολλά βήματα. Μια συνεργασία που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο συνοδεύοντας την Caroline de Maigret καθώς αυτή ταξιδεύει ανα τον κόσμο για την παρουσίαση του βιβλίου της. Το βιβλίο με τίτλο How to Be Parisian Wherever You Are: Love, Style, and Bad Habits (θα κυκλοφορήσει πρώτα στις ΗΠΑ από τις Εκδόσεις Doubleday, 2 Σεπτεμβρίου 2014) είναι ένα βιβλίο που έχει γραφτεί από “Παριζιάνες”, ένα βιβλίο με χιούμορ που περιέχει στάσεις και συμβουλές, για όλες τις γυναίκες που θέλουν να κατανοήσουν τι είναι αυτό που κάνει τις Γαλλίδες τόσο ακαταμάχητες και μοναδικές.

Το βιβλίο έχει γραφτεί από τρεις παλιές φίλες, τρεις εξίσου καταξιωμένες Παριζιάνες (η συγγραφέας Anne Berest, η δημοσιογράφος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Audrey Diwan και η κινηματογραφική παραγωγός Sophie Mas) και προσφέρει μια ευφυή μύηση στη ζωή των γυναικών στο Παρίσι. Είναι ένα εμπνευσμένο, παιχνιδιάρικο και όμορφα εικονογραφημένο βιβλίο με κανόνες που σχετίζονται με την ευεξία και την αυτοπεποίθηση γύρω το στυλ των γυναικών. Τελικά αυτό το όραμα της θηλυκότητας είναι σε απόλυτη αρμονία με τη Lancôme. Η μάρκα παρουσίάζει την Caroline de Maigret ως ειδικό με την οποία θα μπορούσε να έχει μια ευφυή συζήτηση ώστε να μεταδώσει μια διαφορετική αλλά ταυτόχρονα απελευθερωμένη εικόνα της ομορφιάς, ένα έξυπνο συνδυασμό επιείκειας και τελειομανίας, δέσμευσης και ανεμελιάς…

Μια συνεργασία που μόλις ξεκίνησε και θα απογειωθεί το 2015 με τη δημιουργία μιας συλλογής μακιγιάζ που εμπνεύστηκε η Caroline de Maigret εως την τελευταία του λεπτομέρεια.

“Είμαι ενθουσιασμένη με αυτή τη μοναδική συνεργασία που αντανακλά πραγματικά τις αξίες της Lancôme,” εξηγεί η Caroline de Maigret. “Είναι το ξεκίνημα μιας υπέροχης περιπέτειας με αυτή τη μάρκα που πραγματικά αγαπώ πάρα πολύ. Μια μάρκα που προσφέρει ένα διαφορετικό όραμα της θηλυκότητας: την ελεύθερη, ευφυή θηλυκότητα που αγγίζει ταυτόχρονα την καρδιά και το μυαλό.” Η Françoise Lehmann, General Manager of Lancôme International, προσθέτει: “Η σχέση μας με την Caroline de Maigret εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε με τις γυναίκες που μας εμπνέουν, τοποθετώντας αυτές στο κέντρο της δραστηριότητάς μας. Η Caroline διαθέτει αυτή τη γαλλική μορφή δημιουργικότητας που μπορεί να εφαρμοστεί σε διαφορετικά πεδία, από την τέχνη έως τη μουσική και από την ομορφιά έως τη μόδα. Αυτό είναι ένας τρόπος για να επανεξετάσουμε κάθε θέμα, ακόμα και τα πιο σοβαρά με ένα ευχάριστο τρόπο και να προσφέρουμε ένα εντελώς νέο όραμα. Είναι επίσης ένας τρόπος για να δούμε τη ζωή ως ανεξάντλητη πηγή ευτυχίας.”

Copyright: ©Nico for Lancôme

Read More

And More