Η νέα μούσα του αρώματος Roberto Cavalli!

Πριν λίγες μέρες ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από την Coty: η εταιρία ξεκίνησε την συνεργασία της με τον Roberto Cavalli και μαζί θα εκδίδουν στο εξής τα νέα αρώματα του οίκου (φρέσκαρε τη μνήμη σου εδώ!). Από τότε έχουμε κάποια updates που πρέπει να γνωρίζεις για να έχεις μια συνολική άποψη (και να τους δείξεις πόσο διαβασμένη είσαι!).

Το πρώτο άρωμα που θα κυκλοφορήσει ο οίκος Roberto Cavalli κάτω από την ομπρέλα της Coty έρχεται την Άνοιξη του 2012 (άλλος ένας λόγος να περιμένουμε την Άνοιξη!). Πρόσωπο της νέας καμπάνιας θα είναι η Elisa Sednaoui η οποία έχεις τις εξής ιδιότητες:
α) Είναι μοντέλο
β) Είναι ανιψιά του διάσημου φωτογράφου Stephane Sednaoui
γ)
Είναι βαφτιστήρα του Christian Louboutin! Καν’το λίγο εικόνα: να έχεις νονό τον Christian και κάθε Πάσχα να παίρνεις δώρο παπούτσια Louboutin!

Kαι μερικές ακόμη πληροφορίες που ίσως θέλεις να γνωρίζεις για εκείνη:
Πρόκειται για ανερχόμενη ηθοποιό και μοντέλο που έχει περπατήσει σε πασαρέλες σημαντικών οίκων μόδας, ενώ έχει φιλοξενηθεί σε εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών. Τα καταπληκτικά της μάτια και το αρμονικό της πρόσωπο τράβηξαν το ενδιαφέρον γνωστών εταιρειών, ενώ η χαρισματική της ομορφιά την έχει ανάγει σε “it” μοντέλο.

Η Elisa έχει αποδείξει και το υποκριτικό της ταλέντο μέσα από το Γαλλική ταινία “Bus Palladium”, σε σκηνοθεσία του Christopher Thompson. Προσεχώς θα συμμετάσχει στην Ιταλική διασκευή του David Manuli “The Legend of Kaspar Hauser” μαζί με τον Vincent Gallo, καθώς και στην ταινία “L’amour dure trois ans”, μια διασκευή του βιβλίου best-seller από τον Beigbeder. Η πολυτάλαντη προσωπικότητά της εκφράζεται και μέσα από τη μουσική (μέσα από μια συνεργασία με το Γάλλο συνθέτη Thomas Roussel) και την κινηματογραφία (μέσα από ένα φιλμ για την Αίγυπτο που σκηνοθέτησε η ίδια).
Τι λέει για την συνεργασία της με τον Roberto Cavalli:
“Δουλεύοντας για τον οίκο Cavalli, αισθάνομαι σαν τίγρης”, δηλώνει η Elisa Sednaoui. “Αισθάνομαι τυχερή και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να γίνω το πρόσωπο για το νέο άρωμα του οίκου Roberto Cavalli. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή”.

Τι λέει ο Roberto Cavalli για την συνεργασία του με εκείνη:

“Η Elisa είναι μια νέα γυναίκα με αυτοπεποίθηση και χαρισματική προσωπικότητα. Διαθέτει αυτή τη ζωώδη πλευρά, είναι ενθουσιώδης, πολύ σέξι, με κορμί και μάτια που κόβουν την ανάσα. Ενσαρκώνει αυτό που κάθε γυναίκα θα ήθελε να είναι, είναι η απόλυτη γυναίκα Cavalli”, δηλώνει ο Roberto Cavalli, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Roberto Cavalli.

Read More

And More