Η νέα συλλεκτική σειρά της Lancome με την υπογραφή της Kate Winslet!

Θα σου πω μια (σύντομη) ιστορία: Πριν πολύ αρκετό καιρό η Kate Winslet συμμετείχε ως αφηγήτρια στο ισλανδικό ντοκιμαντέρ «A Mother’s Courage: Talking Back to Autism» («Το κουράγιο μιας μάνας: Αντιμιλώντας στον αυτισμό») – στο πλαίσιο του οποίου παρακολούθησε την ζωή ενός αυτιστικού παιδιού. Συγκινημένη από τη ζωή αυτού του αγοριού, θέλησε να ασχοληθεί περισσότερο με αυτό το θέμα, και άρχισε να δημιουργεί ένα λεύκωμα (που θα εκδοθεί στο άμεσο μέλλον), το οποίο συγκεντρώνει εκατοντάδες φωτογραφίες-αυτοπορτρέτα σταρ από τον κόσμο της τέχνης και του κινηματογράφου, οι οποίοι φορούν το συμβολικό καπέλο του ιδρύματος. Ο στόχος της; Να συγκεντρώσει χρήματα. Στη συνέχεια ίδρυσε το δικό της ίδρυμα, το όνομα του οποίου εμπνεύστηκε από το ποίημα «The Golden Hat» («Το Χρυσό Καπέλο») που έγραψε ο Keli Thorsteinsson, το παιδί που πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ.

Φέτος, το Golden Hat Foundation κλείνει αισίως έναν χρόνο και η Kate, μούσα της Lancome τα τελευταία τέσσερα χρόνια, συνεργάζεται με την εταιρία για την δημιουργία μιας collection με τον ομώνυμο τίτλο! Πριν σου δείξω την limited edition συλλογή “Golden Hat Foundation” σημείωσε μερικά βασικά hints που πρέπει να γνωρίζεις για την σειρά:
Η συλλεκτική σειρά κυκλοφορεί τον Νοέμβριο. Έχε το στο νου σου και αναζήτησέ την από τις αρχές του μήνα διότι θα εξαντληθεί με ταχύτητα φωτός.
– Η Lancôme δεσμεύεται να προσφέρει τουλάχιστον 150.000 ευρώ από τα έσοδα των πωλήσεων της συλλογής στο «Golden Hat Foundation».
– Κάθε προϊόν της συλλεκτικής συλλογής φέρει την υπογραφή της Kate Winslet
– Αν αναζητάς ένα πραγματικά διαφορετικό δώρο (και για τον εαυτό σου!) αυτή η σειρά θα ενθουσιάσει τους πάντες!

Τι θα βρεις στη σειρά The Golden Hat…

Poudre Golden Hat €49.90

L’Absolu Rouge €29.90

Le Vernis €16.00

Read More

And More