Η νέα συλλογή OPI έχει την υπογραφή του Στέλιου Κουδουνάρη (και είναι υπέροχη)!

Το χρώμα έχει τη δύναμη να κάνει περισσότερα από όσα είχαμε ποτέ φανταστεί.. μας βοηθά να «φωνάξουμε» δυνατά, να ξεχωρίσουμε μέσα στο πλήθος ή να νιώσουμε επιτέλους ότι ταιριάζουμε.

Η μοναδική κληρονομιά του χρώματος γίνεται η έμπνευση μίας ξεχωριστής συλλογής μόδας & ομορφιάς! Ο Στέλιος Κουδουνάρης εμπνεύστηκε τη χρωματική παλέτα της νέας του συλλογής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 από την επετειακή συλλογή της OPI Hollywood Spring 21 collection. Τα δύο brands συνεχίζουν τη δημιουργική διαδρομή συνεργασίας τους, ενώ δε σταματούν να ανακαλύπτουν κοινά σημεία έκφρασης και δημιουργίας!

Ο ταλαντούχος και αγαπημένος μας σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης παρουσιάζει για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 την πιο χρωματιστή του συλλογή! Εμπνευσμένος από τις αρχές και την Χολιγουντιανή καταγωγή της OPI, δημιούργησε μια συλλογή επικεντρωμένη στα χρώμα και στις υφές της, με στόχο να δώσει στις σύγχρονες γυναίκες ένα “star quality” για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας τους.

Για τον εορτασμό της 40ης επετείου από την ίδρυση της, η OPI μεταφέρεται στους λαμπερούς δρόμους του Χόλυγουντ, όπου ξεκίνησε η κληρονομιά της! H συλλογή Hollywood Spring 21 αποτίνει φόρο τιμής στις ρίζες της OPI, ενώ συνεχίζει να προσφέρει μοντέρνες, εμπνευσμένες αποχρώσεις για εμφανίσεις αντάξιές του Hollywood. Διαθέτει 12 χρώματα εμπνευσμένα από το κόκκινο χαλί, προσφέροντας vintage αίγλη με αέρα ανανέωσης!

Μείνετε συντονισμένοι, για την επικείμενη αποκάλυψη της συλλογής στο Instagram @stelioskoudounaris & @opi_greece και στο Facebook @SteliosKoudounaris & @OPIGreece !

Read More

And More