Η Pat McGrath ετοιμάζει νέο προϊόν! Μαντεύεις τι;

Η Pat McGrath ξέρει αναμφισβήτητα πώς να τραβά την προσοχή! Χθες, λοιπόν, στο πλαίσιο του New York Fashion Week η Pat McGrath μας σύστησε σε ένα ακόμη προϊόν της το οποίο θα έρθει σύντομα, μέσα από το show της Anna Sui.

Εκεί έβαψε μια στρατιά από fashion icons και it girls πρώτης γραμμής όπως την Kendall Jenner και την Bella Hadid χρησιμοποιώντας έντονη μπλε glittery σκιά στα μάτια και εξίσου έντονα χείλη. Και όπως μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, ανέβασε μια photo στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία έγραψε “Coming soon from Pat McGrath Labs”. Η photo είναι η παρακάτω και από μια πρώτη και πολύ πρόχειρη ματιά μπορείς να αντιληφθείς για ποιο προϊόν πρόκειται!


Το πιθανότερο είναι να μιλάει για την μπλε glittery σκιά. Βεβαίως, αν είσαι fan της Pat McGrath θα γνωρίζεις ότι μπλε σκιά έχει ξαναβγάλει κατά το παρελθόν και επρόκειο για τη Phantom 002. Ωστόσο, αυτό το μπλε είναι πιο βαθύ, πιο πλούσιο, πιο έντονο.


Πάντως, για το έκτο προϊόν της Pat McGrath δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μια ζωή. Σε τρεις εβδομάδες τελειώνουν τα fashion weeks στις μητροπόλεις της μόδας οπότε και θα την παρακολουθούμε στενά όλο αυτό το διάστημα! Και φυσικά, επίσης όλο αυτό το διάστημα θα φροντίζουμε να σε ενημερώνουμε για οποιοδήποτε νεότερo!

Read More

And More