Η Pat McGrath ετοιμάζει το επόμενό της προϊόν! Μαντεύεις τι;

Ένας κανονικός άνθρωπος όπως εμείς, είναι πολύ δύσκολο να κάνει δικό του ένα ρούχο που θα δει σε show υψηλής ραπτικής. Σκέψου το: ένα φόρεμα μπορεί να κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο και σίγουρα θα προτιμήσω το 2! Όμως, στο τελευταίο couture show του οίκου Versace για την collection Atelier Versace η Pat McGrath είχε κάτι που μπορούμε να κάνουμε δικό μας! Ένα προϊόν μακιγιάζ. Αρκεί βέβαια, να κινηθούμε με γρήγορες και έξυπνες κινήσεις προτού το προϊόν γίνει sold-καθόλου-απίθανο-out!

Την ανακοίνωση για το επόμενο huge λανσάρισμα μετά το καλύτερο highlighter του κόσμου (έτσι έγραψαν πολλά site για το προηγούμενο highlighter που κυκλοφόρησε) έκανε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram όταν ανέβασε μια photo και έγραψε: “Κάτι καινούριο έρχεται από τα εργαστήρια της Pat McGrath!”. Μόνο που από την photo δεν ήταν σαφές ποιο ήταν το προϊόν καθώς δύο μοντέλα είχαν στα μάτια τους μπλε σκιά ενώ ένα τρίτο μπορντώ glittery χείλη!


Λίγο αργότερα η Pat McGrath ανέβασε κι ένα δεύτερο βίντεο που δείχνει ένα μοντέλο με βαμμένα τα χείλη του μόνο…


Λοιπόν, τι λες; Ποιο είναι το νέο που η Pat McGrath αναμένεται να μοιραστεί μαζί μας από μέρα σε μέρα; Ίσως ένα kit χειλιών με όλα τα απαραίτητα για να κάνεις μόνη σου lip art; Ή μήπως μπλε σκιές με πολύ ιδιαίτερη σύνθεση. Ας πούμε cushion shadows (αυτά με το σφουγγαράκι που είχαν λανσαριστεί αρχικά σε μορφή make up από την Lancome). Ποντάρω στο πρώτο! Εσύ;

Read More

And More