Η Pat McGrath κάλυψε τα πρόσωπα των μοντέλων με ασημί glitter στο show του Valentino!

Η Pat McGrath είναι ένας από τους ζωντανούς μύθους στο μακιγιάζ. Και για να καταλάβεις το μέγεθός της αρκεί να ρίξεις μια ματιά σε όλα εκείνα τα makeup που κάνει κάθε τόσο για λογαριασμό των μεγαλύτερων οίκων μόδας πάνω σε αυτόν τον κόσμο.

Τελευταίο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το beauty look που δημιούργησε στο τελευταίο show του οίκου Valentino που έγινε στο Πεκίνο.

Το show έφερε τον τίτλο Daydream και η ίδια η Pat McGrath μετέφερε τις πολύ λαμπερές υφές των ρούχων και στα πρόσωπα των μοντέλων. Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ήταν το Metamolphosis 005 Kit στην απόχρωση silver, συνέχισε με το Perma Precision Liquid Eyeliner σε μαύρο και τέλος έβαλε στα χείλη το MatteTrance Lipstick line στην απόχρωση Elson, όλα από την συλλογή μακιγιάζ της Pat McGrath Labs.

Και παρά το γεγονός ότι δεν θα θέλαμε να είμαστε στην θέση των μοντέλων τα οποία κατά πάσα πιθανότητα ακόμη προσπαθούν να βγάλουν το glitter από το πρόσωπό τους, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι όταν μιλάμε για τέχνη στο μακιγιάζ, εννοούμε αυτό ακριβώς!

 

Read More

And More