Η Pat McGrath βγάζει μάσκαρα!

Η Pat McGrath είναι μια από τις top makeup artist με την δική της σειρά μακιγιάζ (συστάσεις δημοτικού, σε περίπτωση που κάνεις τώρα τα πρώτα σου βήματα στην ομορφιά). Η ίδια έχει δημιουργήσει μερικά από τα θρυλικότερα makeup looks για τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων τίτλων περιοδικών. Επίσης, είναι η ίδια που δημιουργεί κάθε χρόνο catwalk μακιγιάζ για τα οποία όλοι συζητούν. Πιο πρόσφατο παράδειγμα το μακιγιάζ για το τελευταίο show του οίκου Prada το οποίο είχε σαφείς αναφορές στην Twiggy, κάτι που αντιλαμβανόσουν από τις χαρακτηριστικές βλεφαρίδες.

Η Pat McGrath, βεβαίως, δεν κάνει τίποτα τυχαία και αυτές οι χαρακτηριστικές βλεφαρίδες δημιουργήθηκαν με σκοπό να προαναγγείλουν ένα ακόμη λανσάρισμά της και συγκεκριμένα (surprise! Surprise!) την πρώτη της μάσκαρα!

Το νέο ανέβασε η ίδια στο instagram της αναφέροντας τα εξής για τν Fetish Eyes mascara όπως θα είναι το όνομά της: “Κατευθείαν από τα εργαστήρια, αυτή η μάσκαρα συγκεντρώνει όλα σε ένα!”, ενώ πρόκειται για μια μάσκαρα με την οποία μπορείς να πετύχεις όποιο αποτέλεσμα θέλεις ανάλογα με το πώς θα την χρησιμοποιήσεις, τα layers που θα κάνεις και την ποσότητα του προϊόντος που θα προσθέσεις στις βλεφαρίδες σου. Επίσης, η ίδια αναφέρει ότι η μάσκαρα αυτή πέρασε το τεστ του runway (προφανώς αναφερόμενη στο show του οίκου Prada) αλλά και το τεστ της ίδιας που το δημιούργησε, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου.

Τα προϊόντα της Pat McGrath μπορείς να τα βρεις και στο net-a-porter.

 

Read More

And More