Η πιο τρομακτική ιστορία που άκουσες ποτέ για το microblading φρυδιών!

Η πιο τρομακτική ιστορία που άκουσες ποτέ για το microblading φρυδιών! | tlife.gr

Τα μεγάλα φρύδια είναι εξίσου… μεγάλη τάση! Και από τότε που μπήκε στη ζωή μας αυτό το trend ολοένα και περισσότερες γυναίκες κλείνουν ραντεβού για microblading. Εχμ, με πολύ απλά λόγια το microblading μπορεί να έχει φτάσει στα αυτιά σου και ως tattoo φρυδιών και είναι αυτή η τεχνική που μιμείται την φυσική τρίχα.

Όμως, προτού κλείσεις ραντεβού θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με το… πού θα κλείσεις ραντεβού, ειδικά με δεδομένο ότι μιλάμε για κάτι μόνιμο. Και με ένα ακόμη δεδομένο: ότι δεν θέλεις να καταλήξεις με… διπλά φρύδια.

Αν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται τρομολαγνικά, είναι σίγουρο ότι θα αναθεωρήσεις βλέποντας τις παρακάτω φωτό.

Η γυναίκα που βλέπεις εδώ λέγεται Jami Ledbette, μένει στο Μισούρι και όλα ξεκίνησαν όταν οι κόρες της της κανόνισαν ένα ραντεβού για microblading με κουπόνι του Groupon. Βγαίνοντας από εκεί τα φρύδια της έγιναν όπως βλέπεις αριστερά και, όπως είπε η ίδια στο allure αυτό επηρέασε τόσο την ψυχολογία της ώστε για μεγάλο διάστημα πήγαινε μόνο στη δουλειά της και πουθενά αλλού ενώ την ίδια περίοδο ένας άντρας με τον οποίο έβγαινε ραντεβού τη χώρισε.

Κι εκεί που θεωρούσε κανείς ότι τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα, σε ένα δεύτερο ραντεβού συνέβη αυτό που βλέπεις δεξιά.

Σήμερα, η Jami Ledbette μετά από μια διαδικασία αφαίρεσης tattoo, που είναι και αρκετά επίπονη, είναι σε καλύτερη κατάσταση και όλες εμείς έχουμε φροντίσει να πάρουμε το μάθημά μας που είναι: πριν το κάνεις ερεύνησέ το!

Εδώ σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το σωστό microblading αφού το κάναμε πρώτες!

 

READ more