Η Priyanka Chopra άλλαξε πέντε διαφορετικά χτενίσματα σε 48 ώρες! Πάρε ιδέες!

Η Priyanka Chopra ξέρει να διακτινίζεται. Και όχι μόνο αυτό: ξέρει από διακτινισμό σε διακτινισμό να αλλάζει εντελώς το look της από εκείνα τα… πριν δύο λεπτά που την είχαμε δει.

Για να στο κάνω πιο απλό: η ηθοποιός βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες στην Ινδία για την προώθηση της νέας της ταινίας A Sky is Pink και πέταξε απευθείας για Νέα Υόρκη όπου και εκεί βρισκόταν εν βρασμώ στο πλαίσιο ενός διήμερου press tour. Τι beauty ενδιαφέρον μπορεί να έχει αυτό; Σε αυτές τις 48 ώρες η Priyanka Chopra άλλαξε τέσσερα διαφορετικά χτενίσματα, αυτά που θα δεις παρακάτω και από τα οποία μπορείς να εμπνευστείς!

Look no 1: flip χωρίστρα και undone μήκη

Στην πρώτη της εμφάνιση στους δρόμους της Νέας Υόρκης η Priyanka Chopra είχε μαλλιά με αρκετό όγκο και βαθιά χωρίστρα. Για να το πετύχεις ένα tip είναι να χρησιμοποιήσεις ένα dry shampoo ως εργαλείο styling. Ψέκασε κοντά στις ρίζες και έπειτα με μια χτένα κρέπαρε. Πέρασε τα δάχτυλά σου μέσα από τα μαλλιά σου και κάνε μια βαθιά χωρίστρα από την αντίθετη μεριά από ότι κάνεις συνήθως ώστε να εξασφαλίσεις ακόμη περισσότερο όγκο.

Look no 2: sleek blowdry

Για την εμφάνισή της στο show της Jimmy Fallon η ίδια είχε sleek μαλλιά με χωρίστρα ελαφρώς στο πλάι, μια πιο ήρεμη, δηλαδή, προσέγγιση ως προς το hair styling προκειμένου να αφήσει το ρούχο της να κάνει όλη την “φασαρία”. Το hair styling της ανέλαβε ο Ruslan Nureev ο οποίος είπε στην αμερικάνικη Vogue πως “τα ρούχα που έπρεπε να αλλάξει ήταν πολλά και διαφορετικά και έπρεπε να κάνει ενδιαφέροντα χτενίσματα σε κάθε look!”.

Look no 3: top knot και french fringe

Το επόμενο πρωί ο προσωπικός της hair stylist αποφάσισε να τονίσει τις φράντζες της οι οποίες ήταν σαν να τις βλέπαμε για πρώτη φορά μιας και στα δύο προηγούμενα χτενίσματα που δημιούργησε φρόντισε να τις “κρύψει” μέσα στα μήκη των μαλλιών της.

Look no 4: girly ponytail

Ο πιο απλός τρόπος να μεταμορφώσεις το χτένισμά σου αν έχεις bun είναι να το κάνεις ponytail! Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά και με τον πιο έξυπνο τρόπο, η Priyanka Chopra είχε άλλο χτένισμα.

Look no 5: sleek… moves

Για την πέμπτη και τελευταία της εμφάνιση ο Nureev διατήρησε την χωρίστρα στη μέση από το προηγούμενο βράδυ και έδωσε κίνηση στις άκρες των μαλλιών χτενίζοντάς τα με μια στρογγυλή βούρτσα προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Λοιπόν, ποιο look σου άρεσε περισσότερο; Φυσικά και έχουμε poll!


Read More

And More