Η πρώτη παλέτα λάμψης από το αγαπημένο μας skincare brand! Ανυπομονούμε να την αποκτήσουμε!

Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έρχεται τον Σεπτέμβρη στα Sephora και οφείλουμε να σε ενημερώσουμε από τώρα! Η Glamglow, το no1 skincare brand που ξεκίνησε με μάσκες λάμψης για τις χολιγουντιανές σταρ πριν περπατήσουν στον κόκκινο χαλί λανσάρει τώρα την πρώτη παλέτα μακιγιάζ του! Ήρθε η ώρα για ΛΑΜΨΗ με την GLAMGLOW® GLOWPOWDER™ Hyaluronic Acid Infused Glow Palette.

 

Τώρα μπορείς να πετύχεις άμεσα μια λάμψη εκ των έσω με τη ΝΕΑ GLOWPOWDER™ Hyaluronic Acid Infused Glow Palette της GLAMGLOW®. Η πρώτη παλέτα λάμψης από το αγαπημένομας SEXY skincare brand, η GLOWPOWDER™ είναι το νέο must-have προϊόν μακιγιάζ για την τσάντα σου.

Η GLOWPOWDER™ είναι μια καινοτόμα, μοντέρνα παλέτα από υβριδικές πούδρες λάμψης. Περιλαμβάνει τρεις λαμπερές αποχρώσεις, την PEARL GLOW, NUDE GLOW και SUN GLOW, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο και το σώμα.. Ιδανικές για κάθε τύπο επιδερμίδας, μπορείς να αναμείξεις τις αποχρώσεις σαν ένα πολυδιάστατο τριπλό προϊόν, ή να επιλέξεις μια για να χαρίσεις λάμψη στην επιδερμίδα σου.

Με σύνθεση από Υαλουρονικό Οξύ, Βραζιλιάνικο χρυσό πηλό, χρυσές πολύτιμες πέτρες και το σύμπλεγμα TEAOXI® Vitalflower, αυτές οι πούδρες αναμειγνύονται και εφαρμόζονται εύκολα, προσθέτουν λάμψη, εξαφανίζουν τις ατέλειες, απαλύνουν και εμπλουτίζουν την επιδερμίδα σου. Βαλ’το στη λίστα των αγορών σου!

 

Read More

And More