Η queen of the universe Rihanna “έσωσε” την makeup artist της που έχασε τις βαλίτσες της!

Αν ρωτήσεις έναν makeup artist ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης του η απάντηση που θα πάρεις είναι να χάσει τη βαλίτσα με τα καλλυντικά του. Συνέβη κάμποσους μήνες πριν στον Mario Dedivanovic, προσωπικό makeup artist της Kim Kardashian, και το σκηνικό επαναλήφθηκε πρόσφατα με την makeup artist της Rihanna και παγκόσμια makeup artist των Fenty, Priscilla Ono. Αλλά να που η Rihanna δεν το άφησε έτσι.

https://www.instagram.com/p/Bl8Bm17FkdM/?hl=el&taken-by=priscillaono

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: η Priscilla Ono ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία με ένα νούμερο και από κάτω έγραφε τα εξής:”Η KLM Royal Dutch Airlines έχασε και τις δύο βαλίτσες στις οποίες είχα όλα τα καλλυντικά μου μέσα και ακόμη να επικοινωνήσουν μαζί μου. Συμπλήρωσα μια αίτηση αλλά δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κανέναν. Σήμερα περίμενα 40 λεπτά στο τηλέφωνο και έπειτα μου το έκλεισαν! Είναι τόσο παράξενο όλο αυτό, για να μην πω θλιβερό. Μέσα σε αυτές τις βαλίτσες έχω εργαλεία τα οποία συγκέντρωνα για 14 ολόκληρα χρόνια και είναι αναντικατάστατα. Σας παρακαλώ, αν ξέρετε κάποιον από την εταιρία καν΄τε τον tag γιατί προσπαθώ να βρω τις βαλίτσες μου που είναι όλη μου η ζωή! Σας παρακαλώ, βοηθήστε με με ένα tag!”, έγραψε η ίδια και φυσικά η ανταπόκριση από τους followers ήταν τεράστια.

Το καλύτερο part, όμως, είναι ότι σε αυτό το post ανταποκρίθηκε και η Rihanna η οποία έγραψε απλώς: “Got u sis!”. Αμέσως μετά, η queen of the universe, Rihanna, πήγε στο τελευταίο post της αεροπορικής εταιρίας και έγραψε: “Συγγνώμη KLM αλλά η makeup artist μου ταξίδεψε με την εταιρία σας, έχασε τις αποσκευές της και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει πάρει καμία απάντηση από εσάς! Έχουμε μια μεγάλη παραγωγή η οποία ξεκινά αύριο και κάποια βοήθεια από εσάς θα έκανε πολύ καλό καθώς οι βαλίτσες που περιέχουν όλα της τα εργαλεία και τα προϊόντα μακιγιάζ χάθηκαν σε δική σας πτήση. Ευχαριστώ!”.

https://www.instagram.com/p/Bl6FRKqAiRr/?taken-by=klm

Μάντεψε! Λίγες ώρες μετά οι βαλίτσες της Priscilla Ono είχαν βρεθεί και μιλάμε για φοβερή σύμπτωση!

 

Read More

And More