Η Rihanna ανέβασε την πρώτη no makeup selfie της χρονιάς (και μάλλον κάτι ετοιμάζει)!

Πριν καναδυό χρόνια η Rihanna δημιούργησε ένα από τα πιο επαναστατικά brands στον κόσμο της ομορφιάς (αν όχι το πιο!) το οποίο στήριξε όλη την φιλοσοφία του στο individuality και το πόσο διαφορετικός είναι ο καθένας από εμάς, και απογειώθηκε! Είναι λογικό, λοιπόν, να υποθέτει κανείς ότι η Rihanna δεν κάνει τίποτα τυχαία. Και σίγουρα, δεν ανεβάζει τυχαία μια selfie χωρίς μακιγιάζ την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου χωρίς να έχει κάτι να μας πει. Ή έστω να υπονοήσει.

To make a long story short, η Rihanna ανέβασε την παρακάτω φωτό όπου μας δείχνει α) τις πλεξίδες της β) την αμακιγιάριστη επιδερμίδα της και γ) ένα σπυράκι της (το τελευταίο δεν μας αφορά καθόλου αλλά να που εξυπηρετεί τους σκοπούς αυτού του άρθρου- θα καταλάβεις παρακάτω- γι’αυτό και αναφέρεται).

Παραπάνω, η Rihanna στην πρώτη selfie της χρονιάς χωρίς μακιγιάζ, δείχνει ακριβώς όπως είναι: υπέροχη. Βεβαίως, πίσω από αυτή την selfie κάποιοι έκαναν focus στο σπυράκι και σχολίασαν πως η ίδια δεν κάνει τίποτα τυχαία και πως η σειρά Fenty Skincare έχει ήδη δρομολογηθεί. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που υποστήριξαν αυτή την άποψη ήταν το εξής: “Η Rihanna ανεβάζει μια φωτογραφία με ένα σπυράκια και μερικούς μήνες αργότερα θα ανακοινώσει την δημιουργία του Fenty Skin και θα αποδείξει πως το προϊόν της την βοήθησε να ξεφορτωθεί το σπυράκι της. Μια πανέξυπνη businesswoman!”.

Και τώρα η ώρα να το αναλύσουμε: πώς σου φαίνεται η άποψη αυτή; Την ενστερνίζεσαι ή σου φαίνεται ακραίο; Comment! Comment! Comment!

 

Read More

And More