Η Rihanna έγινε ξανθιά!

Κάτι που έχουμε πει για την Rihanna είναι πως είναι hair chameleon. Και είναι hair chameleon γιατί αλλάζει τα μαλλιά της 365 φορές το χρόνο. Και φυσικά ετοίμασε μια ακόμη αλλαγή λίγο πριν αφήσουμε πίσω μας το 2016.

Οι fan της Rihanna (που είναι πλέον Blondanna) είχαν την ευκαιρία να ρίξουν κλεφτές ματιές στο ολοκαίνουριό της hair look μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε η κολλητή της, Leandra Goodrich, που την δείχνει να κάνει το “Juju on Dat Beat” challenge. Και παρά το γεγονός ότι το focus γίνεται στον χορό, υπήρξαν κάποιοι που είδανε τα ξανθά μαλλιά της κάτω από το σκούφο της και έκαναν σχόλια του τύπου “Yaaas! Η ξανθιά Riri επέστεψε!”.

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια γεύση από την Riri και το νέο της χρώμα!


Και μια ακόμη πιο στατική…


Βεβαίως, κάποιοι (ή/και πολλοί κάποιοι!) έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η Rihanna φοράει περούκα. Και φυσικά, μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα αλλά αυτό α) δεν της στερεί τον τίτλο του hair chameleon και β) κάθε look της παραμένει στη λίστα των #hairfgoal μας! Σωστά;

LAST CHANCE INFO: Κάνε κλικ εδώ και δες τις beauty μεταμορφώσεις της Rihanna! Ή, τουλάχιστον, κάποιες από τις άπειρες μεταμορφώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς!

Read More

And More