Η Rosie Huntington-Whiteley ορκίζεται σε αυτό το gel προσώπου! PS: το χρησιμοποιεί και στο ξύρισμα!

Note: οι Άγγελοι της Victoria Secret ψωνίζουν από το φαρμακείο! Και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται από τις συνεντεύξεις που δίνουν συχνά- πυκνά! Πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Rosie Huntington-Whiteley η οποία μίλησε όχι μόνο για το αγαπημένο της καθαριστικό προσώπου, αλλά μας έδωσε και μια ακόμη εναλλακτική χρήση του.

Έτοιμη για μερικές αγορές από το φαρμακείο; Σε συνέντευξη που έδωσε στο Entertainment Tonight η ίδια είπε πως αγαπά το Gentle Skin Cleanser της Cetaphil το οποίο είναι αγαπημένο και της δερματολόγου της Victoria Beckham αλλά και πολλών ακόμη star που το έχουν ξεχωρίσει γιατί είναι χωρίς αρώματα και έχει πολύ απαλή σύνθεση που φροντίζει την επιδερμίδα. Και αν θέλεις και μερικά ονόματα διάσημων που το χρησιμοποιούν, σημείωσε: Jasmine Tookes, Olivia Wilde, Charlize Theron.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λίστα, λοιπόν, είναι μεγάλη, αλλά αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο στην περίπτωση της Rosie Huntington-Whiteley είναι ότι το χρησιμοποιεί και στο ξύρισμά της! “Από τότε που μετακόμισα στην Αμερική έχω ανακαλύψει μερικά ολοκαίνουργια προϊόντα από το φαρμακείο. Top αγαπημένο μου είναι το Cetaphil το οποίο κάνει και για το ξύρισμα. Μιλάω για το κρεμώδες καθαριστικό αυτό με το απλικατέρ!”.

Εσύ έχεις κάποιο trick να μοιραστείς μαζί μας;

 

Read More

And More