Η Scarlett Johansson και η Kate Winslet εντελώς αμακιγιάριστες και αρετουσάριστες!

Όταν έχεις όμορφα χαρακτηριστικά, πλούσια φρύδια, γεμάτα χείλη και λαμπερή επιδερμίδα δεν έχεις ανάγκη από κανένα make up για να δείχνεις όμορφη! Ακόμη και αν είσαι χολιγουντιανή star και μπορεί να κρύβεις μέσα σου κάτι από όλη αυτή την ματαιοδοξία των super, super stars.

Και κάπως έτσι, η Scarlett Johannson και η Kate Winslet έχοντας αυτά τα χαρακτηριστικά αποφάσισαν να φωτογραφηθούν για το Vanity Fair χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς ρετούς!

Να και η Kate Winslet η οποία να σου θυμίσω πως στο παρελθόν είχε μηνύσει το περιοδικό GQ γιατί είχε ρετουσάρει υπερβολικά τις φωτογραφίες της με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ αδύνατη…

/

Παραπάνω η Kate Winslet όπως είναι πραγματικά στην καθημερινότητά της και παρακάτω ένα VS από το κόκκινο χαλί!

//

Στο ίδιο concept φωτογραφήθηκαν και μερικοί ακόμη stars όπως η Helen Mirren, η Oprah Winfrey και ο Brad Pitt ο οποίος έχει αρκετά σημάδια λόγω ακμής που είχε περάσει στο παρελθόν αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν τα έχουμε δει!

Το παραπάνω concept που θέλει τους stars να φωτογραφίζονται σε τόσο κοντινές λήψεις εντελώς αμακιγιάριστοι αποτελεί συνέχεια μιας φιλανθρωπικής καμπάνιας που είχε ξεκινήσει έναν χρόνο πριν από τους Michelle Dockery και Fiona Bruce (παρουσιάστρια δελτίου στο BBC) οι οποίοι βγήκαν χωρίς ίχνος μακιγιάζ στον αέρα!

Read More

And More