Η Selena Gomez έκανε αφέλειες! Και μόλις τη δεις θα θέλεις κι εσύ!

Κάτι τρέχει με την Selena Gomez και τα μαλλιά της! Ίσως να έχει βγει από χωρισμό και να κάνει αυτές τις heartbreak haircut τύπου αλλαγές (τσέκαρε εδώ γιατί οι γυναίκες ξεσπάμε στα μαλλιά μας όταν χωρίζουμε). Γιατί τον τελευταίο περίπου μήνα πειράζει συνεχώς τα μαλλιά της!

Τη μια έκανε το τέλειο κούρεμα του καλοκαιριού, την άλλη τα έβαψε πιο ξανθά και σήμερα την βλέπουμε με αφέλειες. Και κυρίως: αυτές οι αφέλειες μας αρέσουν πολύ και μας βάζουν σε πειρασμό να κλείσουμε κι εμείς ραντεβού στο κομμωτήριο (btw τελευταία προσπαθώ πολύ για να ΜΗΝ κάνω κάτι στα μαλλιά μου! Αλλά αυτό θα ήταν όντως μια σκέψη…)

Την αλλαγή έκανε η Marissa Marino από το Nine Zero One Salon που είναι soooo hot και είπε τα εξής για αυτή την αλλαγή της Selena: “Η Selena ήθελε να κάνει κάτι στα μαλλιά της για το καλοκαίρι. Σκεφτήκαμε τις αφέλειες οι οποίες μπορούν να μεταμορφωθούν πολύ εύκολα. Δείχνουν πολύ ωραία στο πρόσωπό της κι επειδή είμαι καθημερινά μαζί της μπορεί να τις φτιάχνω κάθε μέρα”. Τώρα, αν δεν έχεις τον προσωπικό σου hair stylist μαζί (ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ;) η Marissa Marino προτείνει να συζητήσεις αρκετά με τον κομμωτή σου για να επιλέξετε μαζί το σωστό μήκος και σχήμα αφέλειας ώστε να μην παιδεύεσαι πολύ με το styling. Αυτό, κάνε και μερικά άνισα μήκη για beach waves και είσαι super έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Και τώρα η ώρα του poll: σε έβαλε σε πειρασμό η Selena να κάνεις αφέλειες;

Read More

And More