Η Selena Gomez μόλις έδειξε βήμα- βήμα τον τρόπο που κάνει μακιγιάζ!

Λατρεύουμε την αβίαστη φυσική ομορφιά και λατρεύουμε και τους ανθρώπους που τα κάνουν όλα να δείχνουν αβίαστα και όμορφα. Αυτός είναι και ο λόγος που η Selena Gomez είναι η αγαπημένη μας και αν δεν την έχεις παρακολουθήσει εντατικά, αρκεί να δεις το βίντεο παρακάτω για να πειστείς.

Η multi-tasking Selena, λοιπόν, με αφορμή το λανσάρισμα της εταιρίας καλλυντικών της που φέρει το όνομα Rare Beauty δημιούργησε αυτό το βίντεο για λογαριασμό της αμερικάνικης Vogue στο οποίο μας δείχνει κάθε βήμα της ρουτίνας που ακολουθεί: από τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να πλύνει το πρόσωπό της μέχρι το skincare και έπειτα, βήμα- βήμα τον τρόπο που κάνει μακιγιάζ.

Στο πολύ χαλαρωτικό βίντεο που θα δεις παρακάτω η Selena Gomez μοιράζεται και ένα πολύ ωραίο tip για το πώς κάνει εκείνη (άρα και πώς θα κάνουμε κι εμείς) εκείνη την τέλεια και παχιά γραμμή eyeliner. Το tip της, λοιπόν, είναι το εξής: κοιτώντας τον καθρέφτη ευθεία σχηματίζει μια εξίσου τέλεια ίσια γραμμή ξεκινώντας από το μέσο του ματιού και προς τα έξω. Έπειτα, σχηματίζει μια δεύτερη γραμμή η οποία ξεκινά από την εξωτερική γωνία και ενώνεται με την άκρη της πρώτης γραμμής που δημιούργησε και, τέλος, γεμίζει το κενό ζωγραφίζοντάς το.

Πατώντας play στο βίντεο παρακάτω θα μπορείς να δεις τα βήματα αναλυτικά!

 

Read More

And More