Η Selena Gomez βγάζει σειρά μακιγιάζ έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Από τον περασμένο Αύγουστο είχε ανακοινωθεί ότι η Selena Gomez επρόκειτο να λανσάρει την δική της σειρά μακιγιάζ και τώρα έφτασε η στιγμή να το κάνει. Λίγες ώρες πριν, η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram ένα βίντεο και έγραψε “Δουλεύω αυτό το project εδώ και δύο χρόνια και πλέον μπορώ να σας ανακοινώσω και επίσημα ότι η Rare Beauty πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι σε όλα τα Sephora στην Νότια Αμερική”.

Παρακάτω το βίντεο στο οποίο η Selena μοιράζεται το όραμά τις και τις σκέψεις της για το νέο της brand.

Η Selena Gomez είναι η διάσημη με τους περισσότερους followers παγκοσμίως και για να καταλάβεις την δυναμική της, αρκεί να σου πω ότι το Rare Beauty στο instagram απέκτησε ένα εκατομμύριο followers μόλις σε λίγες ώρες (αυτούς που δεν θα αποκτήσω σε ένα εκατομμύριο ζωές!).

Γιατί, όμως, Rare Beauty; Η απάντηση δίνεται στο παραπάνω βίντεο όπου βλέπουμε την Selena Gomez behind the scenes: “Να είσαι rare σημαίνει να είσαι άνετος με τον εαυτό σου. Πιστεύω πως το Rate Beauty είναι πολλά περισσότερα από ένα brand ομορφιάς. Θέλω να σταματήσουμε να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας και να αρχίσουμε να τονίζουμε την μοναδικότητά μας”.

Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες και, κυρίως, ανυπομονούμε για τη μέρα που θα μας ανακοινωθεί πως το Rare Beauty θα έρθει και στα Sephora στην Ελλάδα.

 

Read More

And More